Ед Шийрън с премиера на видеото към "Shape Of You"

Певецът чупи рекорди на Острова
30 яну 2017 15:26, Александър Попов
1
Ед Шийрън с премиера на видеото към "Shape Of You"
Снимка: Орфей Мюзик

Ед Шийрън представи официалното видео към песента "Shape Of You". Режисиран от Jason Koenig и заснет в Сиатъл, клипът улавя Ед в неговата подготовка за голям боксов мач, документира зараждащия се романс между него и треньорката му и проследява последвалия невероятен обрат.

"Shape Of You" и "Castle On The Hill", най-големите сингли за 2017-та досега, пренаписаха историята за излъчвания в Обединеното кралство цели два пъти през тази седмица. 25-годишният трубадур се превърна в първия артист, който застана на първо и второ място в радио класацията, а като допълнение, Шийрън стана и първият изпълнител, който детронира себе си от върха с друго свое парче, разменяйки им местата.

Успехите на певеца не се изчерпват само с рекордните продажби. Той натрупа над 560 милиона преслушвания за двата си сингъла, а официалното видео към "Castle On The Hill" е гледано над 20 милиона пъти само за една седмица.

Новият му албум “÷” (divide) ще излезе на 3 март и ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Ед Шийрън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Go England преди 7 години
Наистина е страхотен и като певец и композитор. Много оригинален стил. Има един по-стар хит Thinking out loud -абсолютен шедьовър! Masterpiece както се казва. Най - големите таланти и певци са родени в UK, доказано ! Аз слушам само British.