Рут Колева – BG музикалният Сноудън, че и Ван Гог, Айнщайн

Певицата разкри схеми за Евровизия, Гери-Никол и БНТ
Обновена: 16 фев 2017 14:33 | 16 фев 2017 14:20, Александър Попов
60
Рут Колева – BG музикалният Сноудън, че и Ван Гог, Айнщайн
Снимка: Facebook

Рут Колева разкри схеми около избора и участието на родни изпълнители в конкурса "Евровизия". Самата тя също е имала идея да участва и нескромно разкри качествата си в социалните мрежи.

"Не е лесно когато се сблъскваш с такава помия. Защо артисти и изпълнители като мен никога няма да се явят на Евровизия? Миналата година, един голям лейбъл, с който преговарям, ми предложи, ако се явя на Евровизия да поеме разноските по турне в 20 европейски града + доста по голям бюджет за маркетинг при издаване на албума ми. Заради това (и не само), аз реших да започна подготовка по явяване на този конкурс. Изглеждаше ми логично - издавам албум, английският ми е перфектен, имам опит и вярвам, че бих представила България достойно. Декември месец, около записите на една от песните, която бях решила да заявя (комерсиално парче дело на същия екип работил с Поли Генова миналата година), получихме информация, че бащата на Гери-Никол е предложил голяма сума пари, за да се яви именно тя на конкурса. Тази информация инстантно ме отказа от въпросния "конкурс". Скандалите и неуредиците около него през годините го опорочиха достатъчно, за да дам шанс да бъда част от подобна надпревара. Ако не друго, музиката ми винаги е била чиста и безкомпромисна", изля мъката си Рут.

Тя решила да се откаже и да продължи напред, но сега изкарва на показ неща от кухнята на конкурса.

"Ще направя кратка предистория как са се развили нещата след моето отказване. Даден брой продуценти са изпратили предложения за песни към БНТ, след което е имало "тайно" гласуване от "уж" международен екип, за фаворит. От това, което разбирам, гласуването не само не е било тайно, а детайлно манипулирано и то не от кой да е, а самата - Саня Армутлиева. Та накратко, избраният за представител с двойно повече гласуве от 2-рия в класирането е Кристиян Костов. Желаем му успех. Проблемът в момента бил, че Саня ламптяла за пари, та с БНТ още нямали договор. Скандално. За капак, ако не отиде той, щяла да отиде Гери Никол с "Яката дупара" на база много съмнителни гласове от разни международни "блогъри" за които се твърди, че им е платено. Много представително. Още по-скандално е как БНТ са допуснали тази информация да изтече и да стигне дори до хора като мен - които нямат нищо общо с тоя конкурс. Браво Евровизия. Честито България. И нека Рут Колева пак го отнесе, за гнусните схеми на другите. Един човек днес ми каза, че ако напиша тази информация ще се превръна в Едуард Сноудън на българската музика", продължава певицата.

Рут публикува и скайп разговор с Борислав Миланов, автор на "If love was a crime" и "На инат" на Поли Генова за Евровизия. В тазгодишния конкурс е автор на песните на първо и трето място.

"Човек с опит и много информация. Предполагам, че с това действие ще разваля нашите взаимотношения, но държа да ви кажа, че той е честен в морално отношение и наистина вярвам, че песните му са най-добри за този конкурс. В общата картинка обаче, тази схема е покварена и за съжаление и той е част от тази поквара и несправедливост, което ме прави длъжна да споделя с вас тази информация. Боби, съжалявам. Наистина. Саня Армутлиева, Вяна Анкова и Гери Никол, в главните роли", анонсира Колева.

"Участвали сме в конкурса по всички изисквания, както вероятно са участвали и колегите от други лейбъли и самопродуциращи се изпълнители. Няма как да коментираме кой е победител като нямаме официална информация от БНТ", обявиха от Вирджиния рекърдс пред Dnes.bg.

Излиянията на Рут Колева продължават и в личен план след като публикува този разговор.

"Аз съм лош човек. Зъл. Гаден. Болен. Предател. Аз бих предала любимия си и ближния си, ако знам че влияе зле другиму. Не си мислете, че не знам и че не очаквах всички тия коментари и обиди. Не си мислете, че не ми е болно. Приемам го, нося си го. Дори на моменти да се чувствам абсолютно сама и се сещам, че и Ван Гог и Айнщайн са били така. Плача, даже не тихо и тайно. Понякога дори съм в тежест, щото идеалист не е леко да ти бъде наблизко. Понякога се самообвинявам, че съм това. Бих искала да съм друга, пак смела, но двулична. Двулична и удобна. Удобна и хитра. Не съм хитра. Не търся сензация, не търся скандал. Не искам внимание, не искам да гледам нечии провал. Не търся изгода, търся правота. Сигурно ще умра млада, тъжна и неразбрана, но с вяра, че съм живяла живота си с достойнство. С вяра в доброто. С жажда за промяна. С любов към справедливостта. И не ми дреме, ако ви разочаровам и мразите моята искреност", пише още певицата.

Редакцията е готова да предостави позициите на коментираните от Рут имена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Евровизиярут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
9
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Стига с тази посредствена певачка. Присмял се хърбел на щърбел. На Valentine's Massacre 2017 чух хубави съвременни български песни, ще чуя и на 22 от Grimaze като подгряващи Dead Congregation.
37
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"От другата страна това малолетно гейче, което път не може да говори на български........"Детето е родено в Русия и живее в Москва. ВЪПРЕКИ ТОВА говори прекрасен български. А за да не се преклониш пред талант с толкова достойнство като него, не знам какво трябва да си.
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И публикувала личен скайп разговор с друг човек без съгласието му? Баасии (сам си слагам звездичките).
35
4
 
7
 
! Отговори
Йеах преди 7 години
Докато чета този екзактен инстанет текст ме обземат много странни мисли. Дали трябва там да е Темерут колева, за която основния аргумент е добър английски (спокойно може да се пробва в някой кол център). От другата страна това малолетно гейче, което път не може да говори на български........
34
6
 
14
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Наскоро чух случайно по телевизията ново парче на *** Колева, ужасно тегава и скучна музика. А пък харесвам подобни неща иначе.
33
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За г-жа Колева, която не иска внимание, без внимание. Ако наистина са избрали Кристиан Костов - евала, най-доброто решение. Ако някога България спечели конкурса, ще е с точно това изумително дете. Дано само нетърсещата внимание особа не му попречи.
32
1
 
11
 
! Отговори
Омг преди 7 години
Вижте сега ,това което казва е така и е само обществена тайна ,че кой плати той пее ,но така като нея не се прави . Нейното е злоба ! Като искаш да разкриеш далвера от която си ощитен ,набавяш доказателства показваш ги и тогава плюеш ! Защото сега всеки може да каже че Еди кой си прави това онова ! Иначе е хитра пише това в фейса си за да не я съдят ! А нека излезе да го каже по ТВ ! Ще каже ,*** на другия ден ще има поне 10 дела за по 15 000 лв за клевета и оронване на престижа .
31
2
 
15
 
! Отговори
Тман преди 7 години
Ние сме данъчни ревизия! 30 хиляди - Евровизия! Като кафенце дига ми го и не имитира Тирамису
30
1
 
11
 
! Отговори
rastafar преди 7 години
Чета тук разни коментари ... "не можела да пее". Че защо да може - за да отидеш на Евровизията не е нужно да можеш да пееш (в България, де). Трябват си разни други условия.
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това същество е много бездарно по отношение на пеенето, а за визията да не говорим. В комбинция с ужасния й характер в пълна трагедия. Темерут.
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тео и 28Вие чували ли сте я как пее?? На мен ми се случи, съвпадение да сме по едно и също време на едно и също място и без да я обиждам, съвсем обективно и без злоба констатирам-тя не може да пее, ама изобщо, грам... поне на живо, в студиоото може и да се справя
27
1
 
12
 
! Отговори
SonyaAngelova преди 7 години
Направи ми впечатление, че днес ФБ профила на певицата Рут Колева е блокиран. Защо ли?
26
10
 
15
 
! Отговори
АХЕ преди 7 години
Абе не забравяйте, че е дъщеря на комунисти, а те са обучени по рождение, в изкуството на ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА и ЛЪЖЕИЗМЕСТВАНЕ НА ФОКУСА! Иначе срам за тези, които и дават трибуна!!!
25
3
 
29
 
! Отговори
Пинокио преди 7 години
Като прочетох "Рут" и инстантно се отказах да чета нататък.
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жалост Рут има глас и една, две хубави песни, обаче не е визуално атрактивна, което за жалост е основно за нейното поприще - музиката! Всички знаем, че има добра алтернативна поп-музика, но за да станеш медийна звезда трябва да си накипрена и хубава и да си развяваш *** по *** - това се търси и се налага! Не съм почитател на това, но си е самата истина!
23
1
 
5
 
! Отговори
до Тео преди 7 години
Тео ***, то тоа Рут плюе.....и ние кат видяхме, ко да прайм
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не искам да злорадствам, но си признавам честно че не знам коя е тази Рут Колева а за творчеството й още по-малко съм чувал. От време на време излиза по някоя статия с нейното име, но по радията не съм чувал творбите й. Колкото и да ме дразни с простащината си онази Герни, не мога да отрека че по радията я въртят.
21
1
 
9
 
! Отговори
Ariel преди 7 години
до TeoМного си се заблудила, скъпа!
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, мила Рут,що не се пробва на конкурса? Направи една страхотна песен,та да те хареса публиката, да каже,че си страхотна! Пък после ако другите песни са по-зле,пък спечелят, тогава коментирай кой кеширал,кой натиснал. Сега работата е - една жена каза на спирката - може да е така, ама може и да не е.
19
19
 
6
 
! Отговори
Тео преди 7 години
Басирам се, че всички тези злокобни коментари са написани от хора без работа, чоплещи семки с по два черни зъба или затъващи в някоя миризлива панелка. Кой въобще на този свят си губи времето да мрази хора през интернет и въобще да оплюва всичко около себе си. Защо не се занимавате с друго бе!? Има ли останали свестни хора, които да споделят нормално мнение?? От това което виждам нашия народ заслужава само едно, и то е да изчезне от картата, та да не пречи на никой и нищо хубаво в този свят..