БНТ скочи на Рут Колева, но само в социалките

"Разкритията" били един много посредствен PR
17 фев 2017 11:50, Александър Попов
17
БНТ скочи на Рут Колева, но само в социалките
Снимка: Булфото

Традиционните скандали у нас около конкурса Евровизия тази година бяха забъркани от Рут Колева. Тя извади на показ скайп разговор с композитора Борислав Миланов, който участва с две песни в надпреварата, в който са замесени организаторите, парите на Гери-Никол и Саня Армутлиева.

Още по темата

Рут е в обтегнати отношения с шефката на "Вирджиния рекърдс", като певицата на няколко пъти прескочи добрия тон с квалификациите към нея.

Те дори биха могли да издържат в съда и да докарат доста финансови главоболия на Колева. Организаторите от БНТ са основните замесени в случая, като обвиненията са, че манипулира конкурса.

Засега официално съобщение няма, но пък след статията в Dnes.bg те използваха социалните мрежи да отвърнат.

"Ако оставим настрана това как се нарича публичното разпространение на лична кореспонденция с цел изкуствено създаване на сензации или пък съзнателно пропускане на ключови моменти от разговори с цел да се създаде теория на конспирацията, то "разкритията" са наистина един много посредствен пиар. Българският представител на Евровизия 2017 ще бъде обявен през март и за добро или лошо няма да се казва Рут Колева", написаха от BNT Eurovision Bulgaria.

Официална позиция от БНТ обаче засега липсва. Липсва и като цяло информация за целия конкурс - кой участва, кои са песните, на каква база се оценяват и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Рут е права да се възмущава и браво че не си мълчи !!"За кое, бе човек? В цялото изказване няма никаква логика. Конкурсът бил нагласен, защото бащата на Гери Никол си бил платил. Обаче вместо Гери Никол класирали на първо място Кристиян (тогава къде е корупцията?). Ама още не го казвали, защото Саня като продуцент на Кристиян искала някакви пари. Тоест, плащат на БНТ подкуп или БНТ плаща? Да не говорим, че уреждането на хонорар за изпълнителя и продуцента е напълно в реда на нещата.
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рут е права да се възмущава и браво че не си мълчи !! БНТ са лъжци, там всичко е шуробаджанащина, от километри си личи. Пък Евровизията е кич и пошлост, скандали, всичко става с много пари, не с ХУБАВА МУЗИКА. Вижте цирка от миналата. год.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хм, няма информация кои песни участват, какви са критериите и т.н., но знаят, че няма да е Рут Колева?"Ами няма как да е тя, защото не е кандидатствала. Уж били почнали работа по някаква песен, с която да кандидатства и оп, някой ѝ казал, че бащата на Гери Никол си платил тя да спечели и да участва с последната си песен (от където става ясно, че Рут дори не познава правилата на конкурса). Хем си платил, хем спечелил друг, а не Гери Никол. Ама Рут сега си няма песен заради тия лоши хора.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
теме.Рут Колева май сама си пише коментари под статията.
7
5
 
11
 
! Отговори
свалете БНТ преди 7 години
Предаванията на Горан Благоев и БНТ култура са позор.
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая някой брои ли я за жива
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много прозрачен конкурс. Със сигурност няма нищо гнило.
4
8
 
13
 
! Отговори
аз преди 7 години
Бе таз нямаше ли да се маха от България ?Марш от тук !
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласен с 3.Статия звучи като заплаха към Рут, че ако си отваря още устата за още мръсотии от далаверите, в съда, нашият невероятно справедлив съд, ще я накажат, че е казала една истина.Защо един ще има две песни?Посредствени хора са се наместили на един кокали и ръфат.Натрапват некадърница като гери-никол, крисковци, разни *** с пари и представляват музикалната култура на България?Колкото и да ти е гол задникът, не той пее.Монополът здраво държи.Искам да чуя Армутлиева как пее.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хм, няма информация кои песни участват, какви са критериите и т.н., но знаят, че няма да е Рут Колева? Това само на мен ли ми звучи доста недемократично. Така де, те премахнаха демократичната част от конкурса още преди години, когато решиха, че няма да има изобщо конкурс. Но все пак предвид това, че телевизията е финансирана с нашите данъци, не мислят, ли че е редно да ни уведомят как и за какво плащаме? Не ми пука особено за Рут Колева, но все пак искам да знам как се избира представителя ни.
1
1
 
37
 
! Отговори
ined преди 7 години
Тия от БНТ-то на умрял мамут ли ще скачат?