Падна концерта на Рут в НДК, щели да я оперират

Лекарите й забранили да пее на 25 април
24 мар 2017 09:48, Александър Попов
35
Падна концерта на Рут в НДК, щели да я оперират
Снимка: Bulfoto

Концертът на Рут Колева в НДК със Софийската филхармония няма да се състои. Той бе предвиден за 25 април в зала 1, но падна заради неотложна операция, на която певицата ще трябва да се подложи в началото на следващия месец.

Всички, които са закупили билети за концерта ще могат да получат парите си обратно чрез платформите на двете компании, които ги продаваха на предварителна продажба.

Ето и нейната позиция:

"Когато ми казаха, че се налага да ме оперират, първата ми реакция беше „Е, няма никакъв проблем.“. Защото съм свикнала да правя всичко по силите си, да издържам и да преодолявам всякакви трудности, пречки и непредвидени обстоятелства. Винаги е било така. Излизала съм на сцена с бъбречна криза, без никой да знае. Пяла съм с бронхит, температура, пукнато ребро (което боли страшно много) и какво ли още не. Винаги съм се стараела да бъда по-силна от проблемите. За тези 10 години, с които се занимавам с музика, направих стотици парчета, не-знам-колко-точно концерта, записах 5 албума и не спирам и не спирам. Да се уча, да се развивам и да създавам музика.

Концертът в Зала 1 щеше да бъде логичното продължение на успеха, който постигнахме в Зала България. Проектът ми с Филхармонията е труден, обемен и много, много важен за мен. Това не е просто концерт, това е Le Concert (ако не сте гледали този филм, ви го препоръчвам).

В Концерта, музиката се качва на едно по-високо ниво. За мен равносилно на магия. Велика симбиоза между всички звена в екипа и удоволствие за всички зрители.
Зала 1, трябваше да бъде крачка напред. Сценографията, визуализациите и всички гости, които щяха да се включат. Осъзнах, че за мен е по-трудно да се откажа. Мисълта за това ме облива като студен душ, защото да отменя Концерта, за мен е като да се отрека от своята собствена борбеност. А това е невъзможно...

Аз ще реализирам този концерт. Независимо от бъдещите трудности, които ще са следствие от събитията днес. Може би това, което се случва е част от пътя. Може би така е трябвало да стане. Аз вярвам, че няма случайности. Това ми помага да погледна напред с оптимизъм.

Благодаря на всички за подкрепата и разбирането! Благодаря на музикантите, екипа, нашите партньори и ръководството на НДК.

Засега единственото, което мога да кажа е, че в следващите месеци няма да имам никаква концертна дейност. Въпреки това, заради всички вас, които харесват музиката ми - обещавам да съм на сцената възможно най-скоро, за да продължа Магията", написа Рут във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ндкрут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
10
 
! Отговори
dj преди 7 години
стотици песни ,пет албума . аз съм dj a тая не съм я чувал да пее . смеееееееееееех
29
1
 
6
 
! Отговори
гочи преди 7 години
Ж'*** приместя
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая е на 27-28 години, а се държи като неква 60 годишна сърдита лелка - целия свят и пречи
27
4
 
16
 
! Отговори
мне преди 7 години
Концертът "падна"? WTF? От къде падна концертът? От небето?
26
2
 
29
 
! Отговори
О преди 7 години
ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ 15 ЧОВЕКА КОИТО СИ КУПИХМЕ БИЛЕТИ !!!
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много чудно, как Рут ще напълни залата на НДК?!
24
4
 
20
 
! Отговори
G преди 7 години
Единственя човек, който си е купил билет, да не го връща!Все пак е единствения и фен!Нека я подпомогне малко, че е закъсала сърдитата лелка!
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пет албума???? Поне една известна песен има ли тая,от тия пет албума?Само скандалите са и известни...
22
2
 
21
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Кво е изпило това пиЯно, че е толкова пияно бе?
21
2
 
43
 
! Отговори
G преди 7 години
Концертите на Рут имат ИЗЦЕРИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ!!!На предния и концерт един инвалид стана и си тръгна :)
20
4
 
23
 
! Отговори
Хирурга на РУТ преди 7 години
Ще има сложна операция по смяна на пола. Всички единодушно решихме че като певец от мъжки пол ще постигне по голям успех за това и насрочихме незабавно операцията, за жалост от хормонална гледна точка е нужно време !
19
4
 
28
 
! Отговори
Един преди 7 години
Горкана - поболяла се е, като е разбрала, че са продадени седем билета!
18
13
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 7 години
До АнонименЗа теб, анонимнико, сме сигурно, че пееш по-добре от нея...свириш по-добре от Елтън Джон на пияно, разбираш повече от финанси, от Бъфет, от политика повече от Кисинджър...абе...страшна балканска работа си.
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"но не може да й се отрече, че се старае и че има глас"Сериозно? И аз исках да повярвам в нея и съм попадала 2 пъти на нейни концерти и тя определено не може да пее...
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека плюенето по Рут започне, сега.А, то вече е започнало.
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да има нужда да връщат пари поне...едва ли някой е купил билети
14
4
 
16
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Паддна -какво е паднало ,аз отначало помислих че е паднала сцената!Дааа............... !
13
2
 
24
 
! Отговори
Webley revolver преди 7 години
На кой му пропаднал концерта?
12
1
 
34
 
! Отговори
Нели преди 7 години
"...направих стотици парчета, не-знам-колко-точно концерта, записах 5 албума и не спирам и не спирам..." сега пък концерт в зала 1 - пък в същото време не знам заглавието на нито една нейна песен, камо ли да я затананикам. Като се замисля повече шумотевица се вдигна покрай участието и в 'къртицата', аборта и случката с оная *** деница...и то пак тя орева света, не че на някой му пукаше.
11
1
 
44
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Т.е ще трябва да върне парите и на 3-мата закупили си билети? Ужас...