Падна концерта на Рут в НДК, щели да я оперират

Лекарите й забранили да пее на 25 април
24 мар 2017 09:48, Александър Попов
35
Падна концерта на Рут в НДК, щели да я оперират
Снимка: Bulfoto

Концертът на Рут Колева в НДК със Софийската филхармония няма да се състои. Той бе предвиден за 25 април в зала 1, но падна заради неотложна операция, на която певицата ще трябва да се подложи в началото на следващия месец.

Всички, които са закупили билети за концерта ще могат да получат парите си обратно чрез платформите на двете компании, които ги продаваха на предварителна продажба.

Ето и нейната позиция:

"Когато ми казаха, че се налага да ме оперират, първата ми реакция беше „Е, няма никакъв проблем.“. Защото съм свикнала да правя всичко по силите си, да издържам и да преодолявам всякакви трудности, пречки и непредвидени обстоятелства. Винаги е било така. Излизала съм на сцена с бъбречна криза, без никой да знае. Пяла съм с бронхит, температура, пукнато ребро (което боли страшно много) и какво ли още не. Винаги съм се стараела да бъда по-силна от проблемите. За тези 10 години, с които се занимавам с музика, направих стотици парчета, не-знам-колко-точно концерта, записах 5 албума и не спирам и не спирам. Да се уча, да се развивам и да създавам музика.

Концертът в Зала 1 щеше да бъде логичното продължение на успеха, който постигнахме в Зала България. Проектът ми с Филхармонията е труден, обемен и много, много важен за мен. Това не е просто концерт, това е Le Concert (ако не сте гледали този филм, ви го препоръчвам).

В Концерта, музиката се качва на едно по-високо ниво. За мен равносилно на магия. Велика симбиоза между всички звена в екипа и удоволствие за всички зрители.
Зала 1, трябваше да бъде крачка напред. Сценографията, визуализациите и всички гости, които щяха да се включат. Осъзнах, че за мен е по-трудно да се откажа. Мисълта за това ме облива като студен душ, защото да отменя Концерта, за мен е като да се отрека от своята собствена борбеност. А това е невъзможно...

Аз ще реализирам този концерт. Независимо от бъдещите трудности, които ще са следствие от събитията днес. Може би това, което се случва е част от пътя. Може би така е трябвало да стане. Аз вярвам, че няма случайности. Това ми помага да погледна напред с оптимизъм.

Благодаря на всички за подкрепата и разбирането! Благодаря на музикантите, екипа, нашите партньори и ръководството на НДК.

Засега единственото, което мога да кажа е, че в следващите месеци няма да имам никаква концертна дейност. Въпреки това, заради всички вас, които харесват музиката ми - обещавам да съм на сцената възможно най-скоро, за да продължа Магията", написа Рут във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ндкрут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че тя може ли изобщо да пее? Аз пея 100 пъти по-хубаво от нея.
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Главата ли ще и оперират ?
8
35
 
9
 
! Отговори
third world преди 7 години
Чалгари, тихо там. Ако не ви пукаше за Рут, нямаше дори да отваряте статията. Това, че по радиото по-често въртят "яката дупара", не я прави по-стойностна. Не съм фенка на Рут, но не може да й се отрече, че се старае и че има глас. Ако хитовете, които въртят по радиата в днешно време са ви критерии за добра музика, сигурно панелките са ви критерии за идеално жилище, а маргаринът е кремвиршите - за идеална храна.
7
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости,просто вероятно са продадени не повече от 50 билета...коя е РУТ?Някой ще запее ли нейна песен?Влиза в новините само като стане някакъв скандал.
6
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво отегчително многословие от Рут заради един отменен концерт...
5
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зала 1 не се пълни лесно. Чвно разходите се е оказало, че ще са доста сериозно над приходите.
4
2
 
26
 
! Отговори
G преди 7 години
Силикон ли ще си слага??
3
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е откъде се взеха цели 10, по форумите я защитават 4-5 максимум.
2
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кокаиновата абстиненция не се оперира, доколкото знам. Има един месец до концерта, каквато и да е операцията все щеше да се оправи достатъчно, че да пее.
1
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Концерта падна, защото закупилите билети сигурно са 10 човека. Хитро извинение е измислила.