Google ни отреди трето място на Евровизия

Франция и Италия пред нас в класацията на търсачката
26
Google ни отреди трето място на Евровизия
Снимка: Andres Putting/Eurovision

Google направи прогнози за победителите на международния певчески конкурс "Евровизия", който започва днес в Киев, съобщават френските медии "Юнион" и Ел Се И.

Търсачката състави прогнозна класацията на изпълнителите, които ще се класират на първите три места, като се основа на онлайн търсенето на нейните потребители.

Според Google на първо място с най-много точки ще се класира песента "Реквием" на изпълнителката от Франция Алма. Тя ще получи 266 точки. С девет точки по-малко ще бъде изпълнението на италианеца Франческо Габани "Кармата на западняците". С тази песен Габани спечели тазгодишното издание на фестивала в Сан Ремо.

На трета позиция ще е България, представена от Кристиан Костов и песента му "Beautiful Mess". Той ще получи с 26 точки по-малко в сравнение с французойката.

Френските медии припомнят, че Алма, освен певица, е и композиторка и текстописец.

Преди време италиански медии пък съобщиха, че според местни букмейкъри песента на Габани ще спечели Евровизия, а на второ място ще се класира Кристиан Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Аз няма да ти се обяснявам к'во мога, но тази песен на това момченце на снимката е просто отвратителна- това е факт. Но знам че се харесва на еврогеййтаци като теб, защото у вас всичко е изкривено- и ценностна система, и усещане за стойностна музика и вокал.
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пич 1 ти си Pедал не гей а Pедал щото Pедала е гнусен.Ти какво можеш освен да смучеш бира и се чешеш по рунтавия корем?
1
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че нашето е пеерастче, че нямаше да влезем и в десятката даже. А така покрива всички еврогеййски ценности и критерии.