Симона се раздели с "Гласът на България" насълзена

Яна, Сара Сюзет, Радко и Кристина са на финал
30

Иван Лечев със своя финалист Радко. Снимка: Гласът на България

Дъщерята на Глория - Симона Загорова, отпадна на крачка от финала на шоуто "Гласът на България". Тя бе победена от филипинката Сара Сюзет, която ще има възможността да се бори за първото място.

Заедно със Симона, със сцената на риалито се сбогуваха още Паулина Горанова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър.

И петимата изказаха благодарности за шанса да бъдат част от този сезон и признаха, че ще им липсва да бъдат част от него.

"Много ми е мъчно. Ще ми липсва дори ставането в 6:30 часа всяка сутрин", сподели Симона Загорова, която беше част от отбора на Поли Генова. Снощи тя се раздели със сълзи, нейната менторка също преживя тежко раздялата.

"За нищо не съжалявам, това беше едно страхотно изживяване, запознах се със страхотни хора", заяви тя. Певицата сподели, че никога няма да се откаже от музиката и се надява да сбъдне детскта си мечта да се реализира на музикалната сцена.

Яна Сабанова, Кристина Кабадиева, Сара Сюзет и Радко Петков са финалистите в "Гласът на България" и ще се борят за голямата награда от 50 000 лв.

На финала на шоуто следващата неделя финалистите ще се изправят пред нови предизвикателства. Те ще пеят с Орлин Павлов, Анелия, Илия Ангелов от Диана Експрес и любимката на публиката – Михаела Филева.

Представянето на финалистите на 11 юни ще включва и изпълнения на нови версии на парчетата, с които се явиха на кастингите на тъмно. Феновете на шоуто ще имат възможност отново да видят и чуят всички осминафиналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.