Уникалният Никола от "Гласът на България" в престижна класация

Вижте уникални изпълнения във формата от цял свят
Обновена: 27 сеп 2017 18:50 | 27 сеп 2017 18:22, Александър Попов
9

Уникалната интерпретация на "Flashlight", изпълнена от Никола Константинов в четвъртия сезон на "Гласът на България", влезе в престижна класация на световния музикален формат.

The Voice Global - YouTube Channel, платформата, която прави тематични компилации на най-добрите гласове на музикалното риалити The Voice по света, включи 24-годишния младеж в световната си класация на най-добрите изпълнения "на тъмно", което е накарало всички ментори да натиснат червения бутон.

Ангелският глас на Никола накара Иван Лечев, Графа, Камелия и Поли Генова да се обърнат едновременно по време на кастингите "на тъмно", за да разберат кой стои зад лиричното изпълнение.

Само една минута в "Гласът на България" бе необходимо, за да превърне Никола Константинов в любимец на феновете и треньорите.

Цялата компилация The Best "ALL TURN" Blind Auditions Worldwide на The Voice Global - YouTube Channel вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е Никола?
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв е тоа джъстин уееее?
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да стигне до такова изпълнение, момчето е знаел какво да прави, за разлика от назначените в журито, от които никой не е певец.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И много талантлив, и много скромен! Излъчва ангелска чистота и доброта. Браво, успех и късмет в живота!
3
3
 
29
 
! Отговори
някой преди 6 години
Надявам се да не се е отчаял, а смело и настървено да продължи да пее и да радва с таланта си.Можеш, момче, можеш и го докажи с този уникален глас и талант!Успехи!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- уникалният глас досега в "Гласът на България".Бездарниците Графа, Камелия и Поли Генова се изплашиха от конкуренцията на този огромен талант.
1
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никола беше истинския победител, ощетиха момчето.