Мери от Mary Boys Band празнува рожден ден с "Щастливи дни"

Групата представя нов сингъл от предстоящия си албум
30 яну 2018 12:35,
2

Групата Mary Boys Band представи новата си песен "Щастливи дни" – сингъл от предстоящия им едноименен албум. Наскоро музикантите изнесоха концерт по повод своя 23-ти рожден ден и, като подарък, зарадваха почитателите си с песента и видео към нея.

Романтичният клип е на режисьора Васил Стефанов, а главно действащо лице в него е виртуозният музикант Георги Величков, който свири на баян. На живо прозвучаха любимите сингли от албумите "Непознати улици", "Само за теб" и "Дългият път към дома", както и нови, неиздадени досега песни, които ще влязат в новия продукт - "Щастливи дни".

Първото участие на групата в такъв формат е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб.

Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните "Дългият път към дома" и "Слънчогледите" в учебниците по музика, групата е една от най-успешните и обичани у нас.

Следващият концерт на Mary Boys Band е на 10-ти февруари, от 22 часа, в клуб "Алайв" в Бургас. Музикантите ще представят на живо и новия сингъл "Щастливи дни". Датата съвпада с личния рожден ден на Мери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Жоро и Димана преди 6 години
Велики - от една порода сме...Пак ще пием във Бургас, напук на всичко!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имат страхотни песни. Изключителни музикнати и творци. Слушам ги с огормно усодовлствие.