Стефан Вълдобрев и компания с необичаен концерт

"Обичайните заподозрени" пеят в зала 1 на НДК
Обновена: 2 мар 2018 12:18 | 2 мар 2018 10:55,
0
Стефан Вълдобрев и компания с необичаен концерт
Снимка: Личен архив

Новото предизвикателство за "Обичайните заподозрени" е най-необичайният концерти на групата в историята й. На 11 май Стефан Вълдобрев ще бъде на сцената на зала 1 на НДК със Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов.

"През годините сме имали възможност да свирим на всякакви места - в клубове, театри, по площади, на фестивали. Концертите ни са били предимно в по-късните часове на нощта. Сега решихме да стартираме в по-ранен час.

Причината е, че през незабравимото лято на 2017-та направихме поредица от концерти по родните плажове - морето е място за семейството, денят е дълъг и навсякъде беше препълнено с деца, доведени от родителите си...

Иска ми се, някак, да пренесем тази картина и в НДК. Иска ми се по някакъв начин да разтегнем лятото на 2018-та и да го започнем с два месеца по-рано", коментира Стефан Вълдобрев.

А почитателите на музикантите ще чуят "По-полека", "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила"...

Билетите за концерта вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg. Цените на предварителна продажба варират между 30 и 40 лв., децата до 7-годишна възраст влизат при свободен вход, а тези между 8-14 години се ползват от 30 % отстъпка. Наличието на легитимен пълнолетен придружител е задължително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари