Анастейша с втори концерт у нас, на 1 юли в НДК

София е единственият град на Балканите, който попада в турнето й
6 мар 2018 11:07,
2
Анастейша с втори концерт у нас, на 1 юли в НДК
Снимка: Личен архив

С над 30 милиона продадени албума, Анастейша продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят. В България звездата идва за втория си концерт, който ще бъде зала 1 на НДК, на 1 юли.

У нас ще звучат едни от най-големите й хитове Left Outside Alone, Not That Kind, Paid My Dues, Sick and Tired и I'm Outta Love, а концертът ще започне с някои от песните от чисто новия албум Evolution, както е озаглавено и турнето й, което ще обиколи голяма част от европейските градове.

София е единствената дата от него на Балканите. Албумът на Анастейша е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона и е високо оценен както от критиката, така и от публиката.

Продуктът е в Топ 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания. Първата визита на певицата у нас беше през 2015 година.

Билетите за настоящия концерт ще са на цени от 55 до 130 лева и тръгват в продажба от 7 март, точно в 10:00 часа в мрежата на Eventim.bg и касите в OMV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За мен тя винаги е била Анастасия. Прекрасно славянско име.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, много са евтини, поне трябваше да почват от 200 лева нагоре.