Предпремиера! Михаела Филева и "Без етикети"

Певицата излиза на сцената с още трима музиканти
Обновена: 13 мар 2018 15:15 | 13 мар 2018 13:52,
1
Предпремиера! Михаела Филева и "Без етикети"
Снимка: Нели Куртева

Михаела Филева ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 16 март за един красив концерт със своята лайв група. Гостите на събитието ще бъдат първите, които ще чуят предпремиерно най-новата песен на поп изпълнителката – "Без етикети".

Преди няколко дни Михаела Филева засне и видеоклип към своя нов сингъл. Песента ще намери място в дългоочаквания й втори албум тази пролет.

Заедно с Михаела Филева на сцената на клуба ще свирят музикантите Краси Тодоров - пиано и програминг, Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани.

В програмата си певицата ще представи зареждаща комбинация от популярните си хитове и най-новите си парчета. Гостите в петъчната вечер ще се насладят на характерното вокално присъствие и сценична харизма на Михаела Филева.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21:00 ч., а началото на концерта е в 23:00 ч. Билетите за събитието са на цена от 10 лв. на предварителна продажба в мрежата на Eventim и 15 лв. на входа на Sofia Live Club в деня на концерта до изчерпване на количествата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте я превъзнасяли тая смотла,само като чуем за нея и ни се повдига,с голямата уста на жаба а със самочувствие без покритие.