Жана Бергендорф и компания се рекламират довечера у нас

Формацията Equinox ще ни представи на тазгодишната "Евровиризя"
Обновена: 26 апр 2018 10:37 | 26 апр 2018 09:55,
21
Жана Бергендорф и компания се рекламират довечера у нас
Снимка: Личен архив

Изпълнителите, събрани във формацията Equinox, която ще ни представя на "Евровизия 2018", ще излязат за първи път заедно пред българска публика тази вечер.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл ще направят импровизиран концерт в голям столичен клуб, където ще изпълнят на живо и Bones - песента, с която ще се борим за първото място в певческия международен конкурс.

Освен това публиката ще чуе как петимата изпълняват заедно кавъри на Джеси Джей и Джон Леджънд. Такива бяха изпълненията на Equinox и на промоционалния им концерт в Лондон, който беше и първият им като група изобщо. Той привлече интереса на медии като BBC и в. "Сън".

Концертът довечера е и официалното изпращане на музикантите, преди да отлетят за страната домакин на конкурса - Португалия.

Те заминават за столицата Лисабон в събота вечерта, а ден преди това - в петък, всички ще гостуват на Искра Ангелова в предаването "Нощни птици" .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
2
 
! Отговори
ld преди 5 години
До АНОНИМНА В предишния си коментар казахте, че германците няма да допуснат чужденец да представя Германия на Евровизия. Бяхте опроверган/а, сега не е необходимо да носите от девет дерета вода в десето и да вадите албуми и молове. КРАЙ!
19
4
 
7
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
До анонимен. В Заключение ще кажа, помисли защо тогава щом Люси е толкова преуспяла в никой немски мол Muller, Galleria, Media Markt където има всякаква музика, няма диск на групата й? По-лесно е да я дават по Б.Г ТВ ,да решава кой става за,,певец" и тя като Саня и другата ,,преуспяла" Рут. За ЛИЛИ ИВАНОВА и ЕМИЛ ДИМИТРОВ ( Бог да го прости) мога да кажа, че са звезди. Вероятно си пиша с някой от родата на Жана Бергендорф,че чак до обиди се стигна. Написах това, което мисля и не съжалявам.КРАЙ.
18
5
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
До анонимен.Човек да напише коментар за нещо и почват да го плюят. Типична българска черта. НЕ гледам на Германци като Богове. Казвам,че като народ се уважават, за разлика от българския дето всеки ти прави мръсно.Защо не прочете това?Само в България, всяка лигава куч**ка е певица, всеки чужденец е в Биг Брадър,САМО трябва да е с чуждестранна фамилия. НИЕ винаги ТОЛЕРИРАМЕ чужденците.Меркел прие чужденците само защото Америка й нареди така и гледа да ги отпрати в Турция,затова се мазни на Ердоган
17
3
 
3
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Да между другото след като е излязла песента асоциацията на лекарите занимаващи се със запек_ са подали контестация за спирането и защото останали без работа.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държат на народа си....Това пък беше неочаквана новина за политиката на Меркел. Вече имам чувството, че живееш в Германия отскоро, гледаш на германците като на някакви богове и те е срам, че си българка, макар че на никой не му пука за това.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти като Българин *** в Германия, кажи че искаш да представяш Германия на Евровизия,ако пееш уникално най-много до кастинг...Абе, сънародничке, аз не мога да пея, само че точно любимият ти пример Германия на Евровизия 2008 беше представена от... Люси Дяковска. С групата си Ноу Ейнджълс, в която само една от петте жени не е от миграционен произход. Може и повече да са били тези представители, защото в Германия, освен шлагерите и народната музика, повечето певци са деца на чужденци.
14
3
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Предлагам на анонимен Ти като Българин *** в Германия, кажи че искаш да представяш Германия на Евровизия,ако пееш уникално най-много до кастинг, ама не вярвай да допуснат някакъв си неизвестен гаст**ер бай**тер да ги представя.Държат на народа си. Само в България, всяка лигава куч**ка е певица, всеки чужденец е в Биг Брадър,САМО трябва да е с чуждестранна фамилия. НИЕ винаги ТОЛЕРИРАМЕ чужденците.Влезте в някое заведение да видите пияни англичани как броят по 1 стотинка на келнера като плащат
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно е да си автор на песен, друго е да си певецът представил родната си страна....В интерес на истината, конкурсът е за песен, а не за изпълнител, въпреки че качеството на изпълнението (а не мястото на раждане), оказва много голямо влияние върху оценката.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последно помня,че допуснаха Австралия също да си участва като отделна държава, нищо че не е в Европа, може причината да е била именно, че не датчанка е представила Дания....Това не е конкурс за държави от Европа, а за такива с национални телевизии, членове на определен телевизионен съюз. Когато австралийката миналата година представляваше Дания, Австралия също си участваше с австралиец абориген (Исая), а по-миналата беше представена от корейка (Дами Им). Родена в Южна Корея.
11
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
до 6 Едно е да си автор на песен, друго е да си певецът представил родната си страна. Последно помня,че допуснаха Австралия също да си участва като отделна държава, нищо че не е в Европа, може причината да е била именно, че не датчанка е представила Дания. Също така какво като певци от Сърбия и Албания от години живеят в САЩ и да вземат зелена карта, си остават чужденци,ако в САЩ имаше подобен конкурс нямаше да ги допуснат да представят САЩ.А Робито обедня, ама и руснаци явно не са го искали.
10
4
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Това, което питам, така ли не намерихте млади талантливи българи, които да не са чалгари и не са тип Гери- Никол, че трябва да ни представя един дето е афро американец, 2ма дето ми приличат на китайци, 4 тия с тая брада ми прилича на арабин и тая Жана дето е вечно надрусана и истерична и тя Бергендорф демек германка. Що не можеше да чуем всички песни дето са участвали за конкурса за песни и да се гласува. Според мен който плати най-много него пращат на Евровизия. Тия не са българи, защо тях?
9
1
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Песента на Украйна предната година спечели само защото в Украйна имаше война, тогава измислиха новите правила за гласуване 50% от зрителите и 50% от журито. Истинската песен победител беше Русия с най-много гласували зрители, ама нали им беше ,, Мъчно" за Украйна, която не приеха в ЕС, така че си беше нагласено.Украинската певица виеше като сирена, да си бяха извикали Руслана, тя наистина пееше хубаво.
8
1
 
12
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Песента на португалеца спечели само защото го изкараха, че ще умре скоро. Болен е от сърце и му направиха операции. Предположили са ,че може да не може да си ги позволи, малко от съжаление беше. Кончита Вурст спечели само защото е ни мъж, ни жена
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова няма как и да спечелим с тази траурна песен....Миналата година спечели депресантската песен на Португалия, а по-миналата тази на Украйна за клането и разселването на кримските татари от Сталин.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се явяват за тяхната си родина. Това само в България го има....Само дето песента на Австрия също е писана от Борислав Миланов, който миналата година беше автор на песните на 3 (!) различни държави, швейцарската беше с автор румънец и певица румънка, Дания беше представена от австралийка, певиците на Сърбия и Албания от години живееха в САЩ, а Роби Уилямс ли беше, беше предложил да представлява Русия. Да продължавам ли?
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я..Жана Джендерdorff..
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Не мога да разбера защо избират чужденци да представят България на Евровизия дето никой не ги знае тук. Да се явяват за тяхната си родина. Това само в България го има. Пример В Германия дори да имаш уникален глас най-много да те допуснат до Гласа на Германия, ама да не си роден там няма как да представяш Германия на Евровизия.Затова няма как и да спечелим с тази траурна песен.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво им е отвратителното на визията? Някой чужденец беше написал в Ютюб, че изглеждат все едно Сиа и Раг-енд-боун-мен са се събрали с още трима човека в една група. На практика всеки член по външност препраща към различен музикален стил, който е или абсолютно актуален, или абсолютно вечен. За песен, която е съвкупност от толкова много стилове, визията им си е перфектна.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратителна визия имат тези.
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уникална е песента, нереално хубава.