На финал сме! Equinox преодоля първото препятствие на "Евровизия"

Песента "Bones" ще се бори за първите места на 12 май
123

България се класира за финала на песенния конкурс "Евровизия" на 12 май в Лисабон на състоялия се тази нощ първи полуфинал.

Групата Equinox в състав Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, представи песента "Bones" и бе изпратена с аплодисменти от публиката.

Българската песен бе избрана с гласове от Франция, Германия, Италия, Испания и Обединеното кралство, заедно с домакина - Потругалия, които автоматично се класираха за финала.

Другите девет страни, които преминаха първия полуфинал в португалската столица, са Австрия, Албания, Естония, Израел, Ирландия, Кипър, Литва, Финландия и Чехия.

Вторият полуфинал ще се състои на 10 май, а Equinox ще се борят на финала на "Евровизия на 12 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле мале. Нашите трансджендъри от лагерите за имигранти успяха да се харесат на еврог***вете.
85
10
 
6
 
! Отговори
6 преди 5 години
Колкото е по *** една песен на Евровизия, толкова по на пред стига в класирането.Не се радвам изобщо, все ми е тая за бандата наркомани дето ни представляват.
84
17
 
10
 
! Отговори
МакКонар преди 5 години
В каквото искате ме обвинете, но комбинацията от двама афроамериканци, една психически нестабилна наркоманка и двама други, които няма да ги уточнявам ми идва в повече. Песента в най-добрия случай става, но имаме дори в момента няколко миксирани фолклорни парчета на български изпълнители с добавен английски текст, които са на светлинни години. Ужасно е, че ни натрапват тази помия и я предлагат като пример за гордост. Отвратен съм, а не впечатлен.
83
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос - ако гласувахме като хората, коя песен да пращаме и приемахме всички за участие, без далавери и предрасъдъци ...Глория или Кали ще изпратим ?
82
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евровизия е последния шанс на човечетата спечелили 5то място във X Factor ...
81
2
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
не го гледам, откак оставиха Елица и Стунджи с наистина добра песен на пето място, а спечели нещо, дето не бих го чул втори път
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конкурса, не е на доизживяване, защото прави ОГРОМНИ приходи всяка година. Ако искате да умре, спрете да го гледате, спрете да гласувате и ще умре.
79
2
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
апартаментаджията, ти ли си бе??
78
4
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Коментарите са канцерогенни, както винаги. Хора, като Вас са обречени да са нещастни цял живот и няма кой да Ви помогне.Тъжна картинка.
77
11
 
3
 
! Отговори
Черното преди 5 години
е новото българско :)))) Демокрацията продължава да удря нови дъна
76
10
 
5
 
! Отговори
мак преди 5 години
Конкурса е за песен, не за светлинно шоу. Пък и щеше да е по-хубаво и интересно, ако всеки пее на родния си език, щом представлява страната си. Според мен този конкурс е на доизживяване, няма голям смисъл, щом предимно се гласува за съседа, колко такива случая има.
75
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 75Хрън-мрън, от една година ги гласяха, ти къде беше тогава ?
74
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За *** турнир, *** песни.Вижте Англия - имат едни от най-популярните изпълнители на планетата. Че една Adele със 120те си кила, ще спечели само с 10ки 12ки, просот защото я познават, а и ако вкара някакъв летен хит, ще са само 12ки, ама никой от светните артисти, не иска да ходи там, защото е гнусна пародия и гавра със сетивата.
73
7
 
6
 
! Отговори
Догодина преди 5 години
България ще бъде представлвявана от виетнамци и украинци, тъй като за тези командировъчни от 15 лева на ден никой българин няма да иска да пее
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не им пращаме доказани хотове, от рода на "Хищна Антилопа" или каквото беше оная там. Аз я мразя, следователно, 80% от народа ще я заобича ...
71
11
 
14
 
! Отговори
Язека преди 5 години
Нито имената са им български, нито групата...Да не обсъждаме това, че липсват даже европейски черти в изпълнителите. Все едно гледах Лудогорец снощи...
70
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две ***,една наркоманка,един безполов и само един българин.Такова нещо не може да представлява България.
69
4
 
6
 
! Отговори
Еди онзи преди 5 години
До еди кой сиПриуятел, тея пари се дават, защото после се възстановяват и избиват тройно. А и все пак, каузата не е толкова малка и жалка. Милиони души гледат и се радват (иначе... защо ще гледат).
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 58Не че нещо, ама всичките качествени балади в Гърция са бааааавни и протяяяяжни песни, за когато си вече на второто узо. И да не споменавам, че голямата част от тях са неслушаеми, освен ако не си израстнал с тях.
67
11
 
9
 
! Отговори
Хах преди 5 години
особено негроидната раса е много представителна за България...ти да не си нянакъв пъпчив пубер, закърмен със смартфон бе кеуеш