Очи в очи с Михаела Маринова

Вижте новото видео на изпълнителката
7 юни 2018 13:23,
4

Новото парче "Очи в очи" на Михаела Маринова беше представено вчера на публиката от "Вирджиния рекърдс". В създаването на музиката и текста на песента певицата отново си партнира с Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc’, като аранжиментът е изцяло негов.

"Страхотно се гордея с Михаела - казва той. - Уникално момиче, с извънземен глас и завидна дисциплина! Обичам всичките ни съвместни проекти. Щастлив съм, че работя с нея! Тя притежава невероятен талант, който за пореден път ще чуете и видите в "Очи в очи!"

"Още докато писахме текста с Pavell, осъзнах, че тази песен е нещо по-различно и ново за мен. Може би съм пораснала и разсъждавам малко по-зряло.

Надявам се песента да накара хората да се замислят, че понякога въображението ни заблуждава и ни кара да се отчуждаваме от близките си, приемайки нещата по грешния начин. Затова трябва да се изправяме очи в очи със собстените си заблуди и да се радваме на това, което имаме!"

Във видеото на "Очи в очи" Михаела влиза в пет различни сцени, за да пресъздаде пет образа. За втори път, по време на снимки, на изпълнителката й се налага да стои до късни часове в студен басейн. Видеото е на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, а сценарист е хореографът Милен Данков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тита с Дриско,тази с онези двамата бездарни клоуни ПавелчО и ВенцеШарения.Е,как да имат хубави песни.Само глупости.И двете имат гласове но нямат индивидуалност която да остане във времето.
3
0
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
А как само се беше облЯкала при Славчо....:)
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само първата ставаше, после само ... глупости
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи чух песента й при Слави. Това момиче има голям глас, но защо ли песните й не са запомнящи се?