Щастливи дни на "Мери Бойс Бенд" под звездите във Варна

Музикантите правят първия си концерт в Летния театър
8 юни 2018 12:52,
0
Щастливи дни на "Мери Бойс Бенд" под звездите във Варна
Снимка: Личен архив

В първия ден от лятото, 22 юни, "Мери Бойс Бенд" представя хитовете и новия албум "Щастливи дни" на първия си концерт в Летен театър – Варна.

Музикантите пуснаха едноименната песен и лирик-видеото към нея по повод своята годишнина през януари. За събитието в морската ни столица на сцената ще има гост-акордеонист.

Специален гост на събитието ще бъде и тенорът Марио Николов, за да изпълни дуета си с Мария Мутафчиева - "В моето сърце“.

На концерта ще звучат и нови сингли, и любимите песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб" и "Дългият път към дома", които ще се предлагат с автографи на музикантите.

"Мери Бойс Бенд" приема за година на създаването си далечната 1995-та, когато за първи път свири в такъв състав на единствената тогава музикална сцена в София - "Кънтри клуб".

Билети за събитието във Варна: EVENTIM: http://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-meri-bos-bend-barna-leten-teatr-1048235/performance.html и партньорските им каси, в Летен театър и на място в деня на концерта. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари