Потвърдено - Стинг и Шаги ще пеят у нас!

Концертите са на 19 и 20 юни в Античния театър в Пловдив
Обновена: 13 юни 2018 17:56 | 13 юни 2018 17:56,
2
Потвърдено - Стинг и Шаги ще пеят у нас!
Снимка: Reuters

Във връзка с предстоящите концерти на 19 и 20 юни на Стинг в Античен театър Пловдив и участието в тях на реге звездата Шаги, се появиха в медиите доста спекулации, затова, че публиката е информационно заблудена и че Шаги подменя по някакъв начин хедлайнера Стинг.

Искаме да ви уверим, че такива твърдения са абсолютно неоснователни. Концертите ще протекат по следния график: вратите на Античния театър в Пловдив ще бъдат отворени в 18:30 часа. Около 20:15 часа ще излязат Стинг и Шаги заедно на сцената и ще изпълнят три песни от новия им съвместен албум "44/876".

Още по темата

След това Шаги ще продължи сам с три от най-големите си хитове. От там нататък до края на концертите Стинг ще изпълни собствената си програма, включваща всички любими песни от огромното му творчество, с времетраене около час и 30 минути.

Очевидно е, че голям артист като Стинг винаги във всяко ново турне търси да представи нещо специфично, за да направи концертите си уникални и незабравими спектакли.

В последния му концерт в "Арена Армеец" миналата година специален гост беше синът му Joe Sumner. Този път Шаги ще бъде един допълнителен бонус за българската публика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С пръста рова, рова.....
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тия жендъри бе, колко трябва да са изпаднали за да дойдат тука да пеят.