Пълно презареждане с Орлин Павлов

Изпълнителят представя парче от първия си самостоятелен албум
14 юни 2018 13:37,
0
Пълно презареждане с Орлин Павлов
Снимка: Личен архив

"Пълно презареждане" е първото парче от предстоящия първи самостоятелен албум на Орлин Павлов. Песента ще бъде пилотна на "Още малко...", както ще се казва проекта на изпълнителя. Той ще излезе това лято на музикалния пазар.

Композитор на парчето е Крум Георгиев, който е автор и на аранжимента заедно с Милен Кукошаров и Боян Ангелов, а текстът е на Росен Кукошаров. Гост-вокал е талантливата певица Mihaela Mártin (Михаела Мартин). Режисьор на супер зареждащото и забавно видео е Тодор Чапкънов, който стои и зад сериала "Скъпи наследници".

Работата по дебютния албум на Орлин Павлов върви с пълна сила. Голяма част от музикантите, с които работи по него, ще видим и на сцената в Зала 1 на НДК на 1 октомври, когато е и първият голям самостоятелен концерт на артиста.

Сред изпълнителите, които ще бъдат на сцената с Павлов, са - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/, DJ Stephan Love.

Билетите за концерта вече са в продажба в мрежата на Еventim. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари