Веси Бонева: Докога ще гледаме само опаковката?

Певицата изразява възмущението си от странностите в България
14 юни 2018 14:23, Надежда Йосифова
18

3218 гледания   |  Още видео

Певицата Весела Бонева продължава да използва лирика и глас за сериозни социални теми и проблеми. "Докога" е името на последния проект на изпълнителката, чрез който тя задава сериозни въпроси във видео, заснето пред Съдебната палата в София.

"Нищо случайно няма в този видеоклип. Това беше идея, която заедно със Светлин Къслев родихме в края на януари, след като бях на тропическо приключение, завърнах се в нашата мила родина и отново забелязах странностите, които се случват", обясни певицата пред Bulgaria ON AIR.

Веси Бонева е възмутена, че в момента 13-14-годишни момичета се мислят за супер звезди, показвайки телата си и по думите ѝ става нещо страшно. Скандалът какво ще провокира, ще бъде всяко чудо за 3 дни, отбеляза тя.

"Музиката е моят начин на изразяване и по време на записите наистина имаше ярост и гняв в мен. Сега виждам всичко онова, което съм дала от себе си като енергия. Музиката е новата политика на новото време. Докога ще обръщаме внимание само на външната опаковка", сподели Бонева.

След края на лятото тя ще пусне новата песен от албума "Родината", която носи името "Моят зов". Почти не спим, действаме всеки ден, правим всичко възможно да не спираме, каза още певицата.
 


18
Още от Поп
Пълно презареждане с Орлин Павлов
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
оааоао преди 1 ден
На 30 години ще ми се прави на рапърка, при това и ще плюе по младите. Не й отива. Да роди там едно дете и да кротне.
15
0
 
1
 
! Отговори
Докога ли преди 1 ден
Докато намерим хубава опаковка, дотогва. Например, твоята не става.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До кога ще гледаме само опаковката?
Дотогава, докато няма нищо друго освен нея.
13
0
 
2
 
! Отговори
Мъж преди 3 дни
Докато дигаме самолета ... та дори и след това.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тая научила няколко реплики и повтаря нещо, за опаковката, за смисъла и тн. Като я гледам с нищо не се различава от чалгаджийките само дето е смъкнала гащите. За негърка ли се мисли или понеже е много продуктивна не може да измисли нещо по оригинално.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тази има излъчване подобно на победителката от Евровизия - няма нормален мъж, който да си легне с нея без заплащане. В смисъл, тя да му плати. Проблема и ще става по - голям, защото тя ще старее непрекъснато, а нови млади звезди, които на всичко отгоре са и красавици, ще се появяват по света ;)))
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Съжалявам драга, явно всяка 14 годишна те бие с телосложение. Чудно защо завиждаш на малките момиченца. Някаква форма на възрастова дискриминация ли трябва да е това? Яд я е на конкуренцията, а самите деца още не са активни сексуално вероятно. Тая е нелогична като феминистка, ревнуваща от младите жени ;)))
9
1
 
5
 
! Отговори
dedo преди 3 дни
защото опаковката/сексът продава...това е!
8
0
 
7
 
! Отговори
Опаковка преди 3 дни
Докато стадото се интересува от опаковката така ще е
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Веси, ще ти отговоря. Не докога душа - то сега започва.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тази не я познавам, не ме интересува и не я слушам, ако иска да издаде 1000 албума.
5
8
 
3
 
! Отговори
2Българии преди 3 дни
Просто и липсва достатъчно талант за да пробие според мене.Съвремения талант е в underground рапа, там се казва всичката истина за съвремена България, но по медиите е забранено да се налагат песни откровено политическа сатира и казващи директно истини.Медиите позволяват само подигравки с чалгата, но не и с политиката.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
"Музиката е новата политика на новото време."

Новата, на новото, ама а дано да не идва това, че тогава вече ще се наложи да се евакуирам от територията, ако чалгарията почне да става политика...
3
0
 
12
 
! Отговори
annybody преди 3 дни
За да се запомни текста, който е чудесен, трябва и да се запее - трябват ви кадърни композитори, на този етап всичките ви "мисии" се очертават като ялови.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Музиката и текста са добри и наистина отразяват реалността в България. Простотията е това което ни дърпа надолу и можем да се спасим само ако се борим с нея и бъдем единни!
1
15
 
11
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 3 дни
Е ,кога да показват тела ? Като станат на 40 ли ?