Веси Бонева: Докога ще гледаме само опаковката?

Певицата изразява възмущението си от странностите в България
14 юни 2018 14:23,
19

Певицата Весела Бонева продължава да използва лирика и глас за сериозни социални теми и проблеми. "Докога" е името на последния проект на изпълнителката, чрез който тя задава сериозни въпроси във видео, заснето пред Съдебната палата в София.

"Нищо случайно няма в този видеоклип. Това беше идея, която заедно със Светлин Къслев родихме в края на януари, след като бях на тропическо приключение, завърнах се в нашата мила родина и отново забелязах странностите, които се случват", обясни певицата пред Bulgaria ON AIR.

Веси Бонева е възмутена, че в момента 13-14-годишни момичета се мислят за супер звезди, показвайки телата си и по думите ѝ става нещо страшно. Скандалът какво ще провокира, ще бъде всяко чудо за 3 дни, отбеляза тя.

"Музиката е моят начин на изразяване и по време на записите наистина имаше ярост и гняв в мен. Сега виждам всичко онова, което съм дала от себе си като енергия. Музиката е новата политика на новото време. Докога ще обръщаме внимание само на външната опаковка", сподели Бонева.

След края на лятото тя ще пусне новата песен от албума "Родината", която носи името "Моят зов". Почти не спим, действаме всеки ден, правим всичко възможно да не спираме, каза още певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Къде е музиката в декларативните й клишета? Никой не я знае, нито пък ще я узнае, ако не си намери свестен композитор; забравихме за нея дълго преди да я запомним.
16
1
 
7
 
! Отговори
оааоао преди 5 години
На 30 години ще ми се прави на рапърка, при това и ще плюе по младите. Не й отива. Да роди там едно дете и да кротне.
15
1
 
6
 
! Отговори
Докога ли преди 5 години
Докато намерим хубава опаковка, дотогва. Например, твоята не става.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще гледаме само опаковката?Дотогава, докато няма нищо друго освен нея.
13
0
 
7
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Докато дигаме самолета ... та дори и след това.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая научила няколко реплики и повтаря нещо, за опаковката, за смисъла и тн. Като я гледам с нищо не се различава от чалгаджийките само дето е смъкнала гащите. За негърка ли се мисли или понеже е много продуктивна не може да измисли нещо по оригинално.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази има излъчване подобно на победителката от Евровизия - няма нормален мъж, който да си легне с нея без заплащане. В смисъл, тя да му плати. Проблема и ще става по - голям, защото тя ще старее непрекъснато, а нови млади звезди, които на всичко отгоре са и красавици, ще се появяват по света ;)))
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам драга, явно всяка 14 годишна те бие с телосложение. Чудно защо завиждаш на малките момиченца. Някаква форма на възрастова дискриминация ли трябва да е това? Яд я е на конкуренцията, а самите деца още не са активни сексуално вероятно. Тая е нелогична като феминистка, ревнуваща от младите жени ;)))
9
1
 
9
 
! Отговори
dedo преди 5 години
защото опаковката/сексът продава...това е!
8
1
 
11
 
! Отговори
Опаковка преди 5 години
Докато стадото се интересува от опаковката така ще е
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веси, ще ти отговоря. Не докога душа - то сега започва.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази не я познавам, не ме интересува и не я слушам, ако иска да издаде 1000 албума.
5
9
 
4
 
! Отговори
2Българии преди 5 години
Просто и липсва достатъчно талант за да пробие според мене.Съвремения талант е в underground рапа, там се казва всичката истина за съвремена България, но по медиите е забранено да се налагат песни откровено политическа сатира и казващи директно истини.Медиите позволяват само подигравки с чалгата, но не и с политиката.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Музиката е новата политика на новото време."Новата, на новото, ама а дано да не идва това, че тогава вече ще се наложи да се евакуирам от територията, ако чалгарията почне да става политика...
3
0
 
16
 
! Отговори
annybody преди 5 години
За да се запомни текста, който е чудесен, трябва и да се запее - трябват ви кадърни композитори, на този етап всичките ви "мисии" се очертават като ялови.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Музиката и текста са добри и наистина отразяват реалността в България. Простотията е това което ни дърпа надолу и можем да се спасим само ако се борим с нея и бъдем единни!
1
17
 
12
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 5 години
Е ,кога да показват тела ? Като станат на 40 ли ?