Свилен от "Остава" с първи самостоятелен албум

Факт е и новият сингъл на музиканта - "Beautiful"
20 юни 2018 11:52,
9

Певецът Свилен Ноев, познат като гласът на група "Остава", издава своя първи самостоятелен албум. Вече е факт и новият му сингъл, който носи името "Beautiful".

"Имам доста музикални идеи и някои определено не стават за "Остава". Затова реших да ги направя самостоятелно и да пробвам. След първото парче "Beautiful" се натрупаха и други", каза пред Bulgaria ON AIR Ноев.

Той уточни, че най-вероятно албумът ще излезе през месец септември. "Нещата в групата си остават и няма да има промени. Ще имаме 4 концерта през август във Варна, Бургас, София и Пловдив. В средата на юли ще има също малък концерт в столицата", подчерта вокалът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Анонимен 7Разбирам, благодаря за информацията! Предполагам, че тези млади творци се препитават от друго, защото не виждам как може да се изкарат достатъчно пари от това, за да живеят?!?
8
1
 
3
 
! Отговори
Явор преди 5 години
Цецо, Когато комуникацията е задочна и в рамките на кратки съобщения, често се случва така :)Едно време тая музика я слушаха младежи от порядъка на 12-20 години (аз включително). Беше въпрос на чест да имаш оригинален диск/касетка, особено на БГ изпълнителите които харесваш. Криско със сигурност продава много повече албуми като бройка, но като процент от фен масата си, е много по-назад от която и да е алтернативна група. Защото културата и етиката на двата вида слушатели са коренно различни
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Записват си на домашния комп 20 диска и ги раздават на приятели!Това са им албумите!Естествено че никой не слуша подобна музика!Ако излъжат някоя и друга станция като БНР и бг Радио да купят два диска това е
6
1
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Явор 4Прав си, извинявам се за нелепия въпрос... просто ми хрумна да проверя какви хора слушат подобна музика, без да съобразя, че мога да бъда разбран двузначно... съжалявам, наистина!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
супер песен и супер куцо видео
4
6
 
5
 
! Отговори
Явор преди 5 години
Купува точно този, който трябва.Пари от това не се правят, но това не значи, че не бива да се издават.А тези които питат "кой купува", вероятно никога не са давали пари за музика, така, че и тия и ония албуми са им извън менталните възможности.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Издават албуми, които никой не слуша
2
2
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Кой ги купува тия албуми?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо остава!?И къде..