"Играем за победа" с Михаела Филева и Искрата

Видеото е част от втория й самостоятелен албум "Нова страница"
29 юни 2018 15:45, Надежда Йосифова
4
"Играем за победа" с Михаела Филева и Искрата
Снимка: Личен архив

Клипът към "Играем за победа" стана факт, благодарение на динамичния денс-батъл, който спретнаха Михаела Филева и Искрата.

Видеото към общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева – "Нова страница", който излезе на пазара през месец май.

Този клип идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква до дни. Но преди това е настоящото видео, което още с появата си предизвика положителни отзиви в YouTube.

В сюжета на клипа двамата изпълнители на "Монте Мюзик" влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл.

Успехът на мисията им ги отвежда до изоставено хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.

"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016 г.

За новото си видео те се довериха на режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и екипа му. Автор на музиката е Искрен Тончев – Искрата с помощта на Михаела Филева.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
3
 
! Отговори
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ преди 8 месеца
ДО 2

МИ КАТО ПОВРЪЩАШ НЕ ГЛЕДАЙ БЕ ОТВОРЕН..
3
5
 
4
 
! Отговори
annybody преди 8 месеца
До Анонимен1
Много рано си започнал с пърцуцата!
Не че някоя си там е изпяла нещо, за повръщане си е, прав си, не само на тебе си повръща от Михаелата - ама засега се въздържай поне от уважение към монитора.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Повръщам хора. ... Лошо ми е от "Новата БеГе музика".
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Както гледам всеки е земен и всеки е човек но относно не зачитане и неравнопоставеност няма дс търпя отлично се знае кое що е така че или да има по равно или си мислят някои неземни че са ще ги приземя да станат по земни и от нас обещавам го какво имам напредвид ако се наложи ще разберат не ме интересува никои