Дара Екимова с mashup на Ариана Гранде и Тото

Тинейджърката с кавър на "God Is a Woman" и "Чужди усмивки"
17 сеп 2018 11:40, Александър Попов
12

Младата изпълнителка Дара Екимова направи свой кавър на два от нашумелите хитове през тази година – "God Is a Woman" на Ариана Гранде и "Чужди усмивки" на Тото.

"Музиката е единственото нещо, което никога не е спирало да има смисъл за мен. Преминах през моменти, в които не знаех откъде да започна, за да реализирам мечтата си. Това ме караше да се замислям, дали да не се откажа. Истината е, че сърцето иска това, към което има страст и в правилното време, на правилното място се появи човек, който да ме върне в пътя и да ме мотивира. Сега се радвам, че в този проект вложих цялата си емоция и любов. Нека това да е само началото! Безкрайно благодаря на хората, които не спряха да вярват в мен, когато аз нямах сили да повярвам - мама, вокалният ми педагог и още една шепичка хора. В това число на Ариана Гранде за вдъхновението и на Тото за емоцията в "Чужди усмивки", споделя Дара Екимова.

"God Is a Woman" на Ариана Гранде превзе класациите през лятото. С пищна хореография, на финала, на която Гранде покани на сцената майка си и баба си, певицата взриви сцената на MTV VMAs/18. За "Чужди усмивки" Тото признава, че е посветена на непоисканата прошка и раздялата с любовта на живота му. Откритието на Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, е музикален идол за Дара Екимова.

С версия на друга нейна  песен, "One Last Time", Дара се яви на кастингите за "Гласът на България". След като не продължи в реалити формата, Дара се зае да изгражда самостоятелната си певческа кариера.

Зад гърба си тя има осъществени няколко кавър версии на родните класики "Синьо" и "Уморени крила". "Луд ли си" е първият й авторски проект, включен в саундтрака на тийн-лентата "12А".

Зад mashup-версията Дара работи със Светлин Къслев и Борил Петров. За по-малко от седмица, тандемът реализира видеото.

Видеопремиерата на "God Is A Woman X Чужди усмивки" ще се състои на 18-и септември на сцената на Sofia Fashion Week, когато младата певица ще открие втората вечер на модния форум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Дара Екимова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Странна работа тази новина каква работа ми върши....хм..
10
14
 
2
 
! Отговори
Т преди 5 години
Модерно, добре изпълнено, без забележки! Но от коментарите разбираме, че простия Българин си остава *** и със златна лъжица да го храниш!
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесва ми. Развивай се дете,успех!
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като певица, не показва нещо кой - знае какво. Да се пробва за гинеколог. Може там да прояви повече талант.
7
3
 
13
 
! Отговори
s преди 5 години
каква маша че не разбрах ....
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано не се е метнала на доста неприятната си майка с болезненото й желание за внимание на всяка цена.Иначе пожелавам успех на момичето.
5
3
 
25
 
! Отговори
пепи преди 5 години
Кво е това Mashup , нещо като мишмаш ли.
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дими беше талантлив и голям пич!!
3
13
 
6
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Това е дъщерята на Дими от "Сленг".Ива Екимова е майка й.Правила ми е впечатление,че е земна и възпитана.
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъкмо се зарадвах като реших, че някой наш изпълнител е направил кавър на песен на TOTO (онази великата група, дето сега празнува 40 години на сцена и чиито музиканти са свирили и записвали с кой ли не), а то се оказва некъв ***, та се поуспокоих. Т.е. нищо ново под слънцето.
1
5
 
27
 
! Отговори
1948 преди 5 години
Боже,Боже,Боже!!!!! Празноглавото поколение се размножава!