Още малко любов и емоции с Орлин Павлов

Днес е големият му концерт, излезе и новия му албум
Обновена: 1 окт 2018 16:55 | 1 окт 2018 16:54, Александър Попов
4
Още малко любов и емоции с Орлин Павлов
Снимка: Булфото, архив

Днес, 1 октомври, точно в Деня на музиката, Орлин Павлов ще се срещне със своите почитатели в Зала 1 на НДК. За първи път ще прозвучат новите му песни от албума "Още малко...", който дава име и на турнето му.

Феновете в залата ще могат да се сдобият първи с новия албум на Орлин Павлов, който е резултат от много вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика. В него са включени 21 трака - 9 чисто нови парчета с поп звучене и гарнирани с щипка джаз и фънк, клубни ремикси заредени с много настроение и познатите и любими хитове на певеца, някои от които с нови аранжименти.
Част от талантливите музиканти, които участват в създаването на албума, са Ангел Дюлгеров, Милен Кукошаров, Крум Георгиев, Ясен Козев, Борислав Бояджиев, Боян Христов. Специално участие има и джаз триото JP3 - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и Живко Петров, с песента "James Bond", създадена преди години.

Една от големите изненади тази вечер в Зала 1 на НДК ще бъде новата съвместна песен на приятелското трио - Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа и Любо Киров. Тримата ще изпълнят парчето "Приятели завинаги" за първи път пред публика по време на концерта, който е и първи от турнето "Още малко...".

В концерта участие ще вземат още Белослава, Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/.

Специална  изненада за гостите на концерта е подготвил изключителния DJ Stephan Love.

Концертът в Зала 1 на НДК ще постави началото на национално турне на Орлин Павлов "Още малко...", което ще премине през Пловдив на 5 октомври в Драматичен театър, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще завърши на 20 октомври, на сцената в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: орлин павлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
баба реститутка преди 5 години
Тоя Орлин ожени ли се най-после или още е ерген?
2
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
вместо статия за азнавур, да се образоват каскетите, 10 теманета за назначените ни звезди. алтънлийска работа, нема кво да е
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво да му се радвам на тоя?