Новата вълна в БГ музиката: Рафаел и неговите истини

Вижте новата песен на младия изпълнител
29 окт 2018 16:23, Александър Попов
13

Рафаел Пашамов осъществи първите стъпки към своята мечта - да се реализира на музикалната сцена, с участието си в последния сезон на "Гласът на България". Той достигна до финала, а Графа реши да му подаде ръка и да застане зад него с лейбъла си "Монте мюзик". Последва първата му авторска песен - "Магнит", а вече е факт и второто му парче - "Нови истини". За нея твърди, че е резултат от промяната в него.

"Нови истини" остава в съзнанието още след първото слушане. Той е автор на текста, а музиката е на Весел Ценов – Algoriddim. Със звучене, в стила на световните тенденции и запомнящ се текст, Рафаел прави сериозна втора крачка в своя професионален музикален път. Видеото е заснето от режисьора Павлин Иванов – Bashmotion и проследява малките моменти, които оставят трайни следи в отношенията между двама души.

"За мен е изключително важно да зная кой съм и какво правя. Използвах израза "Нови истини" като метафора за укрита истина или лъжа във взаимоотношенията ни с любимите хора. За съжаление най- близките ни често ни нараняват, минах през тежък период, но в последна сметка така се роди идеята за втория ми сингъл", разказва Рафаел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Калина Илиева преди 5 години
Наглост първо да се наречеш Българин, криейки се зад някаква фалшива и пресилена българска любов, тръгнал да определя кой мек, кой твърд! Как определяте толкова лесно ориентацията на чове, само по име и по творчество???! Боже опази, колко ниско сме паднали! Мишкари, криещи се в интернет пространството и само гледат къде да си начешат крастата за хейт, и обида, и омраза. Никой не ви е виновен,че животът ви толкова е скучен, че си нямате друга работа, ами стоите и анализирате! ***!
9
0
 
0
 
! Отговори
Калина Илиева преди 5 години
До АнонименНаучи се да пишеш ***!!! Тогава слагай епитети и анализирай хората, само по името! П
8
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рафаел ,а ? Е в р е й н ! Затова такъв ,,успех ,талант ,,
7
1
 
1
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Една дума за Рафаел перфектен!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РАФАЕЛ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ!НЕГОВИТЕ ПЕСНИ СА СЪС СМИСЛЕНИ И КРАСИВИ ТЕКСТОВЕ! ИМА УНИКАЛЕН ГЛАС И Е ГОРДОСТ ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато отидете на негово клубно участие, пак се пробвайте с коментарите!!! Уникален глас и поведение, изключително талантлив и гордост за БГ музика! Смислени текстове, различно звучене, нищо общо с някои от много популярните ни некадърни изпълнители.
4
6
 
1
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Нищо против меките, когато става въпрос за музика (вземи Фреди - един от многото примери), но нещо ужасно ни липсва. Не е само до пари, вижте румънците какви машини за съвременна музика са. Защо сме толкова некадърни в популярната музика, нямам идея дори...
3
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Кое точно му е съвременно на парчето - трап елементи ли? Компресиран поп груув? Сигнийчър звук? Вокален аранжимент? Ефекти? Уникални семпли? Поне мелодия?Музиката ни е толкова назад, че ако не беше плашещо, щеше да е забавно...
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вълна след вълна, коя от коя по-бездарна... Нито киното ни е кино, нито медиите ни са медии, нито музиката ни е музика.. Тюрлю гювеч навсякъде..
1
5
 
4
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Има много по-хубави съвременни български песни примерно Repentance на Bleak Revelation.