Дара Екимова вади на показ хейтърите в нова песен

Вижте видеото на "Пробвай се"
33

Дара Екимова пусна нова песен само няколко седмици след фурора, който предизвика, записвайки дует на хита "Мой Свят" с баща си, загинал преди 11 години.

16-годишната дъщеря на Дими от "Сленг" залага на силно ангажиран текст и апел към проблемите на днешните тинейджъри в парчето "Пробвай се". Във видеото на песента младата певица се превъплъщава в ролята на хейтърка, която дотолкова е обсебена от главната героиня, че стига до опит за убийство. Идеята е на самата Дара, която е и автор на текста. Тя споделя впечатленията си, че подрастващите са обсебени от социалните мрежи и това ги кара да "мразят", защото мислят, че другите са по-добри, заради илюзията, която създават самите социални мрежи. Това води до език на омраза и агресия в училище, които оставят траен отпечатък върху психиката на младите хора.

"Не трябва да хейтваме, защото това ще ни погуби, а любовта към себе си ще ни спаси. Да харесваме и избираме винаги себе си, това е моето послание в "Пробвай се", споделя младата изпълнителка.

Музиката на "Пробвай се" е дело на Светлин Къслев, а зад камерата във видеото застава Борил Петров.

"Пробвай се" ще прозвучи на живо в Sofia Live Club на 31-и май, когато Дара и музикантите Светослав Славков, Станислав Петров – Стенли, Иван Попов, Илия Ранков и Николай Николаев отново ще изпълнят вечните песни на Сленг, част от проекта Slang by Dara Ekimova.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Дара ЕкимоваПробвай се
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
27
 
! Отговори
Обратен Ефект преди 4 години
А защо са споменати "Сленг" ? За да могат слушателите да направят сравнение и лесно да стигнат до извода колко зле и под нивото на групата е тази песничка . Ааа, това била дъщерята на Дими .... Нужно и е това напомняне за уважаемия слушател за да предизвика поне някакъв интерес ... Сори . Получил се е обратния ефект . П.с. Дара има нужда от индивидуалност , много труд и собствен стил , а не от името на баща си .
7
1
 
31
 
! Отговори
тъпня преди 4 години
Това дете да отива и да си учи уроците, че идва матурата. Само простотии в тази държава. Не може да пее!!!!!!
6
0
 
27
 
! Отговори
Forever преди 4 години
Вече нищо не се предлага на младите за слушане,в текстовете само омраза,подигравки,просташки изрази,с една дума : помия,и самите изпълнители гледат тъпо и нефелно,а в клиповете показват някакво величие,като чели са господари на света.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази е на 16г ?Повече към 30-те прилича да е .
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма вече кой да пее в тази държава всички избягаха в чужбина та започнаха да блеят овците.
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пък коя е и кой знае баща и?Пак ПР на чужд гръб. Още нищо не е направила, а вече я хейтили.
2
0
 
46
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Що го мъчите това дете ! Бездарно е като майка си...
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ахахаха. Сузанита 2