Дара Екимова вади на показ хейтърите в нова песен

Вижте видеото на "Пробвай се"
33

Дара Екимова пусна нова песен само няколко седмици след фурора, който предизвика, записвайки дует на хита "Мой Свят" с баща си, загинал преди 11 години.

16-годишната дъщеря на Дими от "Сленг" залага на силно ангажиран текст и апел към проблемите на днешните тинейджъри в парчето "Пробвай се". Във видеото на песента младата певица се превъплъщава в ролята на хейтърка, която дотолкова е обсебена от главната героиня, че стига до опит за убийство. Идеята е на самата Дара, която е и автор на текста. Тя споделя впечатленията си, че подрастващите са обсебени от социалните мрежи и това ги кара да "мразят", защото мислят, че другите са по-добри, заради илюзията, която създават самите социални мрежи. Това води до език на омраза и агресия в училище, които оставят траен отпечатък върху психиката на младите хора.

"Не трябва да хейтваме, защото това ще ни погуби, а любовта към себе си ще ни спаси. Да харесваме и избираме винаги себе си, това е моето послание в "Пробвай се", споделя младата изпълнителка.

Музиката на "Пробвай се" е дело на Светлин Къслев, а зад камерата във видеото застава Борил Петров.

"Пробвай се" ще прозвучи на живо в Sofia Live Club на 31-и май, когато Дара и музикантите Светослав Славков, Станислав Петров – Стенли, Иван Попов, Илия Ранков и Николай Николаев отново ще изпълнят вечните песни на Сленг, част от проекта Slang by Dara Ekimova.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Дара ЕкимоваПробвай се
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
лента преди 4 години
има очите на баща си
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига глупости Дара,започвай да учиш,стани лекар като баща си и всички ще те уважават.
26
2
 
10
 
! Отговори
Саня преди 4 години
Още колко песни трябва да изпее, за да се усети, че няма талант? То и визията ѝ една...
25
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Поредното бездарно долнище, което мама го бута напред. А и двете действително са доста противни.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не обиждам,просто констатирам : Всички от този набор ,,пеят" така че, не можеш да разбереш кой кой е - едно и също момиче,, пее"/силно казано/,една и съща ,,песен"!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно такова антидепресантско
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпреки всичко,все още не мога да реша дали тази или майка й е по-противна?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мноо самотно ми седи туй
20
0
 
12
 
! Отговори
са преди 4 години
За да те "хейтват",тази хубава българска дума,първо трябва да те познават.Анонимници няма как да мразиш,щото те не правят нищо-ни хубаво,ни лошо!
19
1
 
14
 
! Отговори
бай Иван работника преди 4 години
Иии не им се работи от 9 до 6 и това си е. Все нещо танци, песни, музика, ала-бала. Чуеш ли "творец", бегай.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито момата, нито музиката ме дръпнаха. Или не ми е ден или клипа е слаб. Или тематиката не ми допада. Твърде ми е рано да мисля, но определено музиката не ми хареса.
17
0
 
19
 
! Отговори
певец до певеца преди 4 години
безДара със сигурност
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами надявах се от статията поне песента да е на друга тема от звучащата навсякъде в момента скука Аз съм шефката в тая връзка, *** голям съм звяр, ти не можеш да ме имаш, *** дай да скачаме в леглото, *** не знам кво искам. Е, ако не ми бяха обяснили, никога нямаше да се сетя, че тази песен била за хейтърството в интернет. Момичето може да пее, малко ми напомня на Мария Илиева, но песента е тачно гореспоменатата скука.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"пробвай се" ... Ми хубаво , и тва създание се пробва, ама не става!
14
1
 
24
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Като виждам на къде отива българската музика, започвам да гледам с други очи песните от края на 90-те и на изпълнители като тоз и оня, да гледам като хора дали нещо стойностно, защото всеоплювания тогава Мариус , хората от "Ку-Ку " и дори видни фолкажии от него време са със завършено музикално, актьорско образование и са на светлинни години от тази и разните сузанитки.
13
0
 
19
 
! Отговори
Ко? Не! преди 4 години
"след фурора, който предизвика" ?!?! Вярно, че предизвика фурор. Нито един от "Сленг" не се подложи на гаврата която тази сътвори с паметта на баща си.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами хубаво! Щом е кадърна да направи нещо свое, а не кавъри на баща си. Не е казано, че всички трябва да харесват неговите песни, само защото е починал.
11
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази и майка й не спряха да се натрапват да търсят пари и внимание. Отвратителни!
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неграмотните "звезди", които и ден истинска работа не са работили през живота си, не разбират и дори не виждат разликата между "хейтване" и основателна критика. Всички вие - псевдотворци, инфлуенсъри, влогъри и други подобни безделници с претенции да сте светски личности и паркетни светила - не сме длъжни да ви харесваме, да оценяваме продуцираната от вас пoмия, или да ви правим евала за някакви мистериозни достойнства, които само майките ви и вие самите успявате да видите у себе си.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като музикална компилация това е " Бг чалга с електронни барабани" като текст "чалга натюр". Аз и не съм изненадан де... БГ музиката имаше своя разцвет единствено в периода 2000-2002. От там нататък братя българиии....дюс бозава чалга