Силвия Кацарова с дует на италиански език

Libero e – покорява Латинска Америка
7 юни 2019 13:20,
5

Една от звездите на българската музикална сцена - Силвия Кацарова, записа нова песен. Този път на италиански език и в дует. Идеята е на българката Паула Павлова-Ерилиен, която от много години живее в Италия.
Още по темата

Силвия Кацарова изумена: Не съм се разделила с мъжа ми!

В "Libero e" двете изпълнителки възпяват свободата, за която мечтае всяка жена, а клипът към песента вече покорява и Латинска Америка.

"Нейна е идеята, тя е продуцент на целия проект. С удоволствие приех, хората ще ме видят различна. Подчертали сме свободата, всеки обича да има своя път. Всеки трябва да премине през грешки и разочарования, сам да постигне всичко", сподели Силвия Кацарова в студиото на Bulgaria ON  AIR.

"Идеята дойде лесно. Видяхме се септември миналата година и намерих много общо в нашите съдби и житейски път", каза от своя страна Паула Павлова-Ерилиен.

И отбеляза, че посланието на песента е човек да не се ограничава и да живее както иска. Двете изпълнителки имат текст на парчето и на български език, обмислят да го изпеят и на испански. Песента вече е разпространена в Италия, Бразилия, Чили и други страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
none преди 4 години
Кое по точно е новината в това че е записала парче на "италиански език"
4
3
 
1
 
! Отговори
probi преди 4 години
Готино, леко и приятно парче, и клип!Страшно ми допадна да видя една различна Силвия Кацарова: със сигурност гласувам За!.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А стига бе!?Нима ще има втора песен?
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Силвия!