Сестрите от дует "Мания" честват 20 години с концерт

Спектакълът е на 10 октомври в Music Jam
11 юли 2019 09:52, Александър Попов
3
Сестрите от дует "Мания" честват 20 години с концерт
Снимка: дует Мания

Един от популярните български поп дуети - "Мания", ще отпразнува 20 години на сцена с голям концерт-спектакъл на 10 октомври в клуб Music Jam. Сестрите Даниела и Юлия ще отбележат своя юбилей с двучасов лайв, сценография, мултимедия и много изненади. Желанието на двете е да споделят празника си както с всички почитатели на българската музика у нас, така и с най-големите звезди на родната поп сцена и техни близки приятели.

Юбилейното събитие ще събере на една сцена популярни изпълнители и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоу бизнес. Специално за шоуто от САЩ ще пристигне и Слай Джералдс – бас-китарист, певец и автор на песни, споделял една сцена с музикални гиганти като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и легендарния Ричи Хевънс.

Гостите ще чуят най-големите хитове на сестрите от "Мания", оглавявали през годините музикалните класации у нас - "Не искам, не мога", "Светът е за двама", "Песента на щурците", "Не е истина", "Дъжд от любов", "Хладни очи" и други.

Билетите за събитието са на цена 20 лв., а VIP пропуските са на цена 35 лв.. Вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: дует манияMusic Jam
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 4 години
Обожавам ги.Страхотна музика.
1
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Хем хубаво свирят хем и пеят , но не са от попфолка по прашки да има много кандидати да им пишат песни. Мацките си ги бива , гледал съм ги и имат мелодични песни.