Неочаквана комбинация: Дарко и Марги Хранова в дует

Вижте песента им "Път на любовта"
18 сеп 2019 12:06, Александър Попов
5

Неочаквана колаборация ще атакува музикалните класации у нас. Естрадната прима Маргарита Хранова и младият изпълнител Дарко записаха дует, който се казва "Път на любовта".

"Този проект започна от автора на музиката, текста и аранжимента Иван Беловски, с когото през годините са работили Петя Буюклиева, Дует "Шик", Фамилия Тоника и много други. След като чух в работен вариант песента, си представих в мислите ми, че трябва да я изпея с певица, която излъчва положителна емоция. И веднага се сетих за Марги Хранова", разказва македонският певец.

"С нея се запознахме преди много години на едно телевизионно участие и аз не знаех много за нея и творчеството й. Но това, което запомних е, че е вечно усмихната и пее винаги с усмивка на лице", спомня си Дарко.

Самата Маргарита Хранова е работила с Иван Беловски преди, но останала много учудена от предложението на Дарко за общ проект. Провокирана от желанието за нещо различно, неочаквано и хубаво, едно от най-ярките имена на българската популярна музика приема предизвикателството.

Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов в Банско. В лентата участва истински влюбена двойка от лекар офталмолог и фармацевтка, на които скоро им предстои и сватба. Като гост-китарист се изявява Марин Бърдарев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тотална боза
3
2
 
9
 
! Отговори
Послевкус преди 4 години
Видеото е доста чалгарско, а другото беше на MUTE.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълен смех.
1
4
 
8
 
! Отговори
Tryu преди 4 години
Боза.