Ева Пармакова в страстна целувка с приятелка в Lipstick

Снимки отключиха страх от високо в певицата
3

Любимката на тийнейджърите Ева Пармакова целува строен орел във видеото към новия си сингъл Lipstick. Отличничката от X Factor погъделичка въображението на воайорите впивайки устни в силиконовия клюн на пернатото, в чиито костюм се крие най-добрата й приятелка. Закачливият кадър е по идея на режисьора Божидар Велинов, с когото Ева снима три дни на 15 локации.

"Орлето си маха маската и под нея съм аз – за мен това символизира простичката истина, че през каквито и перипетии да преминава в живота си, човек има само себе си. Фабриката за щастие е в собствните ни глави. Колкото до приятелката ми, след снимките на клипа втория й никнейм е Пилето", споделя за Dnes.bg Пармакова.
 
Последният снимачен ден на Lipstick отключва страх от високото в нея. Заедно с таньорите й снимат на хеликоптерна площадка на покрива на 20 етажна сграда в столичен квартал.  На следващия ден Ева е на легло с жесток световъртеж.

"До този момент никога не съм имала проблем с високото, летяла съм без драма, качвала съм се на небостъргачи за едното селфи. С приятелят ми правихме наскоро тричасов преход до един планински връх, и нищо. Така и не разбрах какво се случи, на другия ден имах чувството, че са сменили вестибуларния ми апарат с този на някой корабокрушенец", казва внучката на оперната легенда Любомир Бодуров.
 
Lipstick е първата песен, създадена по време на Sofia Songwriting Camp, която "Вирджиния рекърдс" издава у нас. Първият творчески лагер за писане на песни събра в Боровец през пролетта автори от 8 държави, част от тях кроили хитове за звезди от калибъра на Риана, Кайли Миноуг и Крис Браун.

Ева Пармакова е съавтор на парчето заедно с румънския продуцент Моноар и шведката Касиопея, един от най-горещите хитмейкъри в света на кей поп музиката. По българския текст Ева работи с Павел от хип-хоп дуото Павел и Венци Венц.Скоро в ефир ще се завърти и английската версия на песента  със заглавие Drum.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Ева Пармакова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПешоИ имената на кей поп песните са на английски.
2
3
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
А и това "Sofia Songwriting Camp" по никакъв начин не ми прилича на например "Дестка Асамблея Знаме на Мира", при това на чист български език! И едното е организирано от българи и другото, но "чуждото си е някак по-така...".Направо се чудя авторите на такива "крилати мисли и заглавия" ако ги е срам от родния им език, какво правят още тук? - Прав им път!!!
1
5
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
И защо Lipstick? - Има си българска дума - червило!Нещо срам ли ви е от Българския Език?