Моделката Глория Петкова хвана микрофона

Дебютира като певица под псевдонима Glow
29 сеп 2020 08:10, Александър Попов
32

Актрисата и модел Глория Петкова хвана микрофона и влезе в ново амплоа - на певица. Под артистичния псевдоним Glow тя записа първия си сингъл I Don’t Mind. Музиката е на Христо Михалков, а текстът, носещ силно послание за равноправие, е създаден от самата нея.  

В клипа към парчето участват още 7 забележителни жени. Те имат различен цвят на кожата, различна социална принадлежност или специални нужди, различна съдба. Онова, което ги обединява, е желанието им да бъдат видени и приети без предразсъдъци.

Глория се е постарала момичетата да се почувстват привлекателни и изключителни пред камерата, като е подбрала най-подходящата визия за всяка от тях.

Моделът иска да покаже една по-различна красота - тази, която съществува отвъд общоприетите представи и клишета.

"Всички жени, които участват в този проект са красиви, защото никога не са получавали нищо наготово, а са се самоизградили като силни и независими личности. Всяка може да бъде пример и вдъхновение, стига да й се даде възможност за изява", казва певицата.   

Глория, която е и режисьор на музикалния клип, за първи път застава от другата страна на камерата. Освен в кампании на световни марки, тя има опит и в киното. Позната е като актриса от филмите „Семейни реликви“ на Иван Черкелов и „Безкрайната градина“ на Галин Стоев. На малкия екран си партнира със Захари Бахаров и Весела Бабинова в популярния сериал „Денят на бащата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Глория Петкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕмилияГолеми глупости си писала. Чак пък ръка да и стиснеш на наркоманката... хайде моля стига си и правила реклама.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеята на песента е отдавна изтъркана, клиширана и преекспонирана.
26
7
 
2
 
! Отговори
Емилия преди 3 години
Песента-страхотна, момичето- прекрасно! Има тук едни хора, развяващи голата си простащина, незадоволени от собственото си съществуване. Дава ви се трибуна, за да покажете, точно това което сте с тези коментари. Щастливият човек иска всички да са щастливи, нещастният иска всички да са нещастни. Вместо да изливате тази помия срещу човек, който не познавате, се вгледайте в красотата на живота. Всеки един коментар говори за човека който го е написал. Изводите оставям на вас. Благодаря и бъдете щастливи. П. П. Не познавам това момиче, но ако се запозная някога с нея бих и стиснала ръката.
25
2
 
7
 
! Отговори
Батман преди 3 години
Милата да беше измислила нещо различно, а не да краде от клипа на Майли Сайръс. Ама манекента толкова и е акъла!!!!!!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19: Друго си е да има джагара-джугара, нали? То на тая песен даже не може да се щрака с пръсти, за какво изобщо се правят песни, на които не можеш да се качиш на масата и да се раздадеш как си трябва!?!?
23
4
 
4
 
! Отговори
Коско преди 3 години
Приятна дама и парчето ми харесва
22
1
 
4
 
! Отговори
аа преди 3 години
чий?
21
4
 
9
 
! Отговори
BigDick4you преди 3 години
Актриса, певица!?А хората дето се се занимавали дълги години денонощно с изучаване на тези професии,понякога никога не получават шанс,заради такива недоразумения,които ни ги набиват в очите, защото са хванали някого за микрофона!?То поне песента да си струва та да кажеш "еее природен талант"Ама е поредното клише!
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно че не мисли!
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боза , също така и загатнато присъствие на инвалиди , цветни и леви резби. Бозата е пълна , феиииииииик.
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива еднотипни, монотонни, вяли и меланхолични звуци втръснаха на всички. Това песни ли са. Нещо като потънали са ми гемиите. Нито настроение нито нищо.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера си представи песента в едно предаване по следния начин: Тая пее, оная пее, що и аз да не пея. И без мъжа ми това нямаше да бъде възможно. Разбирайте прищявка на една държанка, нищо повече. Да не говорим, че откакто я побарва тоя пенсионер мъжа й е станала и тя по-стара и увехнала на вид. Момичета не си хващайте старци за пустите йм пари, живота е по-хубав от това.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно кой мъдерфъква?След като слушах до този пасаж!
15
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Аз пък мога да пея дет метал,ама не сЪ Фаля!
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е секси и красива, пее хубаво но ако спре да пее ще направи по добре.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале мале и тази ли?
12
9
 
3
 
! Отговори
Музикант преди 3 години
Песента е уникална! Изпълнението и клипа са на световно ниво! Браво! Дано повече хора започнат да правят качествени неща!
11
2
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Кожения микрофон ли?
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това "моделка" нещо за ядене ли е или за таковане?
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моделът иска да покаже една по-различна красота По интересно е как си свършва малката нужда - седнал(а) или прав(а) имам в предвид Моделът! Нов български език за тези които не могат да завършат образованието си и решат да моделират по журналистика!