Стефан Вълдобрев: Увесили сме носове, трябва да мечтаем!

И следващият албум няма да е по шаблон заяви певецът
Обновена: 8 яну 2021 10:02 | 8 яну 2021 10:01, Веселина Йорданова
18

"По-полека" на музиканта, певец, композитор и актьор Стефан Вълдобрев грабна приза за "Песен на десетилетието". В студиото на "България сутрин" той призна, че е изненадан от приза, тъй като през 2016 г., когато песента излиза, не е гласувано изобщо за нея.

"5 години след излизането ѝ е много хубаво да усетиш тази тръпка. Но човек трябва да гледа много хладнокръвно, изкуството не е надпревара. Радваме се, но човек трябва да си гледа работата", сподели Вълдобрев.

"Помня, че тогава седнах и си казах: Забрави всички финтифлюшки в писането, изчисти всичко, само седни и кажи честно какво те вълнува. Обичам да си играя с думите. Текстът може грубо да чете, да е леко спънато", каза още музикантът.

И подчерта, че винаги се опитва всички негови песни да бъдат различни. А в следващия албум няма да следва някакъв шаблон.

Задава се и национално лятно турне на Вълдобрев и "Обичайните заподозрени". Билетите са пуснати в продажба, а турнето ще обхване 8 локации в страната.

"Необичайното е, че не само аз ще бъда автор на песните, а всеки един от бандата. Заливат ме с песни в момента, мисля текстовете. Трябва за нещо заедно с публиката да си мечтаем, защото в момента всички сме увесили носове. Всичко това ще приключи или ще го спрат, но въпросът е дали ще ни хареса новата версия на това преинсталиране", посочи Стефан Вълдобрев пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
12
 
! Отговори
обективен преди 3 години
До 16Анонимен анонимния не обиждай боно като го сравняваш с това нищо вълдобрев
17
3
 
18
 
! Отговори
крали марко преди 3 години
първо се научи да пееш и после мечтай
16
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българския Боно.Само дето извън България не го знаят.
15
3
 
17
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Когато спре да прави халтури .Ще съм щаслив . КАЗАХ
14
3
 
17
 
! Отговори
Vako преди 3 години
Посредаствен певец е тояот ранга крискоКво сте му се прехласнали няматае ли уши ?
13
15
 
5
 
! Отговори
Браво Стефане! преди 3 години
"По-полека", "Рай","Ето така" и още други песни написани от Стефан Вълдобрев и изпълнени от "Обичайните заподозрени" са написани със сърце и душа и затова са истински. Затова се харесват.Текстовете са също на ниво и силно въздействащи. Без да те познавам Стефчо, ти желая да си здрав и да имаш все същия хъс да твориш, все на същото високо професионално ниво и да радваш поколения българи по цял свят!
12
2
 
17
 
! Отговори
Айде бе? преди 3 години
Мечтите са с пари!
11
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стефан дълго време го смятах за музикалн мишка, а па и той не даваше позиви за нещо друго/Бели маратонки на Старозагорската . гара.../ обаче последните години взе да прави много стойностни неща и в момента е един от най-добрите от по-младото/вече средното/поколение.Давай така Стефане!
10
3
 
14
 
! Отговори
Таню преди 3 години
До ЧебурашкаБратле... Даже не знам, откъде да започна... Повярвай ми, познавам тия халтураджийски кръгове, тотална подмяна са на това, което искате да наричаме позитивно.. мнозинството са едни псевдокултурни тарикатчета, дето с по едно парче посредствено на някоя и друга година и на държавна субсидийка добре са си наредили комунизЪма... Ако нещо ме дразни в тях е голямото самомнение и себевъзхваляване... Но такова е родното ниво - изпълнители и радващи им се. Слава Богу, далеч са от пътя ми...
9
14
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ТанюУсмихни се бе приятелю, от пустия я тази душа, "по-полека" го карай! Позитивни хора като Стефан са крайно нужни на България. Да си жив и здрав!
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другият куку,светът е закрит ,но тоя мечтае..За колело ли?
7
17
 
13
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Песните му са и много смислени и много забавни - отличен творец и изпълнител !!!
6
15
 
20
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Тефчоо, кьофтe оядeно с народна пара, бюджeтарско... На теб в тоя живот ти е отдавна постлано, тия увиснАли бузи не ще да са от безсъние... Да не говорим, че ти си тоталния шаблон за роден хaлтурист на културноминистерска софра... Гьoнсурaт тотален...
5
4
 
16
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
да мечтаеш трябва да си щастлив но ХОРАТА не сме щастливи всеки е щастлив или не по своему
4
4
 
0
 
! Отговори
Любо питен преди 3 години
Увесил или Овесил? Какво пише в речника на България език?
3
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Стефане ! Такива хора като тебе трябват на България, а не Бабикяни които носят бесилки, ковчези и черни знамена с черепи по жълтите павета на столицата ни. Бъди жив и здрав !
2
1
 
27
 
! Отговори
баба Ленче преди 3 години
Сигурно и овесени носове има: ресторантьори, хотелиери, разни празноглавци... Аз не мога да си вдигна главата от работа. За другите не знам. Мечтая си за една ваканция някъде на тихо, без хора да ми крякат на главата. Ще видим как ще я сбъдваме тая мечта. Айде, че имам работа...
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечтай си, кой те е спрял!