Алианц Банк България намали лихвите по ипотечни кредити

5,9% фиксирана лихва за лева и евро за първата година и промоционални такси до 29 юни 2012
Спонсорирано съдържание | 10 май 2012 14:40, Златко Желев
Алианц Банк България намали лихвите по ипотечни кредити

Алианц Банк България изравни лихвите в евро и лева за кредити за покупка на имот - 5,9% фиксирана лихва за първата година, а за останалия период лихвата е 7,9%.

Освен атрактивната лихва Алианц Банк предложи и преференциални такси на клиентите си - 1% еднократна административна такса за обслужване на кредита и без такса за кандидатстване. Промоцията е валидна до 29 юни 2012 г.

Освен преференциалните условия по ипотечните кредити, Алианц Банк се грижи за сигурността на клиента като поема за своя сметка застраховките Имот и Живот за целия срок на кредита.

Това спестява на кредитополучателя значителна сума за заплащане на задължителните  застраховки.

При предсрочно погасяване на кредита – частично или пълно, със собствени средства не се дължи такса за предсрочно погасяване. Клиентът има възможност в рамките на договора да промени погасителния си план: от равни месечни вноски към такъв с намаляващи (или обратно) според индвидуалните си нужди.

„Новите преференциални условия на Алианц Банк са продължение на последователната ни политика в кредитирането да предлагаме на пазара кредити с ясни и точно дефинирани параметри и в полза на клиента.

Подобряването на условията за кредити в лева е в отговор на по-голямото пазарно търсене на такива кредити, а също и за удобство на клиентите, повечето от които получават доходите си в левове.

“Ипотечните кредити са дългосрочни отношения и изискват коректност и добронамереност и от двете страни”, коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България. 


 


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации