WSOP 2013 Покер турнирът на годината

WSOP Световните покер серии с най-големите парични награди за поредна година в Лас Вегас
Спонсорирано съдържание | Обновена: 19 юни 2013 15:56 | 5 апр 2013 10:19,
WSOP 2013 Покер турнирът на годината
Снимка: Архив Reuters

44-то подред събитие на годината от Световните Покер Серии (WSOP - World Series of Poker) предстои да завладее меката на световния хазарт Лас Вегас и покер средите по целия свят.

WSOP е световно известен със своята мащабност и раздаването на големи парични награди. През 2013 година между 29-и Май и 15-и юли светът ще бъде завладян от най-атрактивният турнир в хазартните игри. За 2013 година са предвидени рекордните 480 покер маси, 62 атрактивни събития, както и най-новото събитие, което ще бъде представено по време на турнира, а именно "Millionaire Maker".

По предварителни данни се очаква основното събитие да започне на 9-ти юли и да продължи 9 дни. Но това не пречи и началните турнири да са достатъчно емоционални и атрактивни за участниците.

Не случайно събитието "Millionaire Maker" ще се проведе още в началото на турнира, на 1-ви юни, а победителят ще си тръгне с гарантираните 1 милион щатски долара. Предизвикателството ще бъде подплатено с любимия на професионалните покер играчи безлимитен холдем.

Освен това още първият ден от турнира - 29-ти май - ще се проведе първото събитие за турнира с награда гривна. Това гарантира, че още от първият уикенд на турнира, някой ще си тръгне със седем цифрена сума и така желаната „златна гривна“. За поредна година финалното събитие ще се разиграе няколко месеца по-късно, т.е. през ноември. По този начин тръпката от емоцията е гарантирана и след официалното приключване на турнира.

Благотворителността също не е забравена от организаторите на WSOP. Организацията One Drop за поредна година ще намери място на турнира с две събития, с бай-ин от 111,111 щатски долара и бай-ин с 1,111 долара.

Друга официална новина, изнесена в медиите от организаторите на WSOP за 2013, е промяна на условията за участие в женското събитие на турнира, насрочено за 28-ми Юни. Досега условията за участие включваха само участници от нежния пол със скромния бай-ин от 1,000 щатски долара, но сега и господата могат да мерят сили в събитието ако желаят, но срещу бай-ин вход от 10,000 долара.

За поредна година по време на WSOP се очаква да бъдат раздадени големи парични награди, достойни за най-добрите покер играчи в света.

Основен партньор на WSOP 2013 е PokerListings.bg.


Още по темата: покер
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации