Samsung предлага: Минимум кабели, максимум кино изживяване у дома

Първата в света безжична звукова система с лампов усилвател вече е у нас
Спонсорирано съдържание | 31 май 2013 09:17,
Samsung предлага: Минимум кабели, максимум кино изживяване у дома
Снимка: Samsung

Ако обожавате да се наслаждавате на неповторимо кино изживяване у дома, но същевременно ви е дошло до гуша от кабели из хола, Samsung ви предлага точно това, от което имате нужда. Марката представя на българския пазар първата в света безжична звукова система с лампов усилвател.

Изключителната аудио система HW-F750 приковава вниманието на потребителите с факта, че е първата в света безжична система с лампов усилвател. Новата система е част от стратегията на Samsung да заеме лидерска позиция на пазара на домашно аудио и кино, без да изоставя превърналите се в безспорен фаворит системи с Vacuum Tube Soundbar.

Безжичната връзка с телевизора и безжичната връзка със суббуфера гарантират изключително лесно използване на Samsung HW-F750 и намаляват използването на кабели до минимум.

Удобна функционалност на новата система е и използването на дистанционното управление на Samsung телевизора, което елиминира необходимостта от допълнителни дистанционни управления. 

Качеството на звука е гарантирано от технологиите, които са вградени в елегантното тяло на HW-F750. Ламповият усилвател, функцията SoundShare и жироскопният сензор помагат за високочествено звуково допълнение към картината. 

Samsung HW-F750 предоставя изживяване като на кино във вашия дом. 3D Sound Plus синхронизира звука с движението и дълбочината на картината до съвършенство. Предните и горните колони движат звука в пространството, така че слушателят да получава максимално реалистично усещане. 

При създаването на Samsung HW-F750 e помислено не само за високата технологична функционалност, но и за дизайна, тъй като продуктът е неделима част от интериора на дома.

Забележителният дизайн на Samsung HW-F750 Air Track е вдъхновен от стилния блясък на съвременните сгради. С неговите заоблени ръбове и луксозен метален корпус Samsung HW-F750 е най-доброто стилистично допълнение към Samsung Smart TV.

 


Още по темата: Samsungтелевизор
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации