Продължаващо обучение и следдипломна квалификация в НБУ

Документите на успешно завършилите са регистрирани в МОН
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 авг 2013 08:57 | 19 авг 2013 11:24, Екип на Dnes.bg
Продължаващо обучение и следдипломна квалификация в НБУ
Снимка: НБУ

Центърът за професионално и продължаващо обучение на НБУ предлага програми, курсове, семинари, майсторски класове, летни училища, академични лекции, ориентирани към всички възрасти. Обучението се осъществява със съвременни интерактивни методи и модерни технологии в различни направления.

Продължаващо обучение - семинари, курсове и програми за повишаване на квалификацията и придобиване на нови знания и умения.

Всички предлагани учебни форми са съобразени с Концепцията за учене през целия живот, което позволява на хора от всички възрасти да повишават своята квалификация, да получават нови знания и да развиват нови умения за нова работа. Обученията се организират през цялата календарна година, провеждат се интензивно, имат практически характер и значителна част от тях се акредитират в академичните програми на НБУ.

Общуване на чужд език - курсове по чужди езици на нива A1, A2, B1, B2, C1 и C2 и изпити за сертифициране на знанията. НБУ има статут на изпитен център и провежда изпитите интернет базиран TOEFL, немски език - OSD и испански език - DELE.

Компютърни курсове и сертификати по програми на Cisco Academy, Microsoft Academy, Linux Academy, НБУ, ECDL и др.

Подготвителни курсове за бакалавърски и магистърски програми на НБУ.

Част от програмите имат специфични предварителни изисквания, други очакват определено ниво на компетенции и знания, които надграждат.

Документите на успешно завършилите са регистрирани в МОН. В зависимост от продължителността на обучението, курсистите могат да получат:

Сертификат - документ, удостоверяващ успешно приключено обучение в квалификационен курс;

Удостоверение за професионална квалификация - документ, издаван след проведено допълнително обучение или специализация в програми за повишаване на квалификацията;

Свидетелство за професионална квалификация - документ, издаван след успешно проведено обучение по специализиран учебен план, завършващо със защита на дипломна работа или държавен изпит.


Обучаващите се в Центъра за професионално и продължаващо обучение на НБУ са със статут на курсисти.

Повече информация може да получите ТУК

Бакалавърските, магистърските и докторските програми на НБУ може да видите на сайта на университета.


Още по темата: НБУ
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации