Ярки и впечатляващо реални образи с новите UHD телевизори на Samsung

Насладете се на най-новата и най-високата тв резолюция
Спонсорирано съдържание | 26 сеп 2013 08:36, Екип на Dnes.bg
4
Ярки и впечатляващо реални образи с новите UHD телевизори на Samsung
Снимка: Samsung

За всеки телевизор една от най-важните характеристики е качеството на изображението – ярко, детайлно, контрастно, с плътно черно. Ключов фактор за качественото изображение е резолюцията и колкото по-висока е тя, толкова по-детайлен е образът. UHD (Ultra High Definition) е най-новата и най-висока ТВ резолюция, която е 4 пъти резолюцията и пикселите на FHD (Full HD) и затова UHD телевизорите се наричат още 4К телевизори.

UHD резолюцията е особено препоръчителна за големи екрани, защото колкото по-голям е екранът, толкова повече пиксели са нужни, за да формират всеки детайл. С UHD потребителите могат да се насладят на ясен и чист образ дори на голям телевизионен екран като 55" или 65", каквито са и новите F9000 UHD телевизори на Samsung. С над 8 милиона пиксела, F9000 телевизорът е революция в резолюцията, карайки най-сложните визуални детайли да оживяват и да изглеждат ярки и впечатляващо реални.

Tелевизорите на Samsung от серия F9000 притежават изключително качество на картината, за което освен високата резолюция до голяма степен допринася и Quadmatic Picture Engine – технология на Samsung за оптимизиране на изображението. Тя адаптира изходното изображение независимо от неговия източник и качество и го обръща в UHD, елиминира визуалния шум и подобрява детайлите, яркостта и контраста на образа. Благодарение на Quadmatic Picture Engine потребителите могат да гледат телевизия с ярки наситени цветове и ясна картина в ултрависока резолюция на 55 или 65 инчов екран.

Samsung F9000 e единственият Future Proof UHD телевизор на пазара – телевизорът има възможността да обновява софтуерните си функции, за да предлага повече услуги, включително бъдещи UHD формати, благодарение на своя  Еvolution kit. Той се продава отделно и дава възможност да актуализирате своя телевизор, чрез обновяване на софтуера и част от хардуера, както и  смарт функционалностите до нивата от годината на вашия Evolution Kit.

В допълнение на иновативните технологии, телевизорите от серия F9000  притежават  и уникален минималистичен дизайн - изключително тънък (около 30% по-тънък от всички други UHD телевизори), с тясна рамка, която е почти невидима отпред и метална стойка, телевизорът осигурява максимално визуално изживяване. Дизайнът е разработен така, че умело да скрива вградените тонколони и суббуфери за мощно, 70-W звуково изживяване. Вместо всяко едно поотделно всички външни устройства и кабели са свързани чрез One Connect Box за още по-изчистен дизайн, погледнато от всеки ъгъл.

И двата варианта на F9000 – UE65F9000 (65")  и UE55F9000 (55") са снабдени със Samsung Smart Hub - интуитивна комбинация от три панела, която превръща екрана на телевизора в център за забавление и социални приложения. В F9000 Samsung Smart Hub е подобрен, за да удовлетвори още едно желание на потребителите, установено от Samsung – телевизията на живо вече не е в основата на телевизионното изживяване.  Допълнен от Twin Tuner, вградена камера, видео чат и възможност за споделяне на съдържание с мобилни устройства чрез натискането на един единствен бутон, F9000 наистина предлага най-модерното визуално изживяване.
 


4
Още по темата: Samsung
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
А някой излъчва ли на UHD? Защото ако сигнала не е в такъв, няма значение какъв е телевизора.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не се хвърляйте, прекалената реалистичност на изображението изморява очите. поне да има 4 метра до телевизора. иначе за малък ТВ стига и HD ready за 2 метра.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** много скъпи бе!

Спонсорирани публикации