Опознай света с кобрандирана кредитна карта от ЦКБ и aвиокомпания „България Ер”

Картата е с изгодни лихви и дълъг гратисен период
Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 апр 2014 08:36 | 28 апр 2014 08:36, Екип на Dnes.bg
Опознай света с кобрандирана кредитна карта от ЦКБ и aвиокомпания „България Ер”
Снимка: ЦКБ

Обичаш да пътуваш, да опознаваш нови места или просто имаш нужда от кредитна карта за своите покупки? „Централна Кооперативна Банка”, съвместно с авиокомпания „България Ер”, предлагат на своите клиенти кобрандирана кредитна карта Visa „CCB – Bulgaria Air”, която може да посрещне всяко желание!

Картата е с изключително конкурентни финансови условия – изгодни лихви и дълъг гратисен период. Тя е много подходяща за всички, които обичат да пътуват, най-вече извън страната. Всеки притежател на карта получава подарък от „Централна Кооперативна Банка” – безплатна застраховка при пътуване в чужбина с покритие на над 20 застрахователни събития. Всички покупки с картата в България и чужбина са без такси.

Отличните финансови параметри на картата са съчетани с най-новите технологии в областта на картовите разплащания. ЦКБ и „България Ер” вече предлагат картата Visa „CCB – Bulgaria Air” payWave, която има функционалност за безконтактни плащания. С Visa payWave теглите и плащате, както с всяка друга кредитна карта, но можете да извършвате покупки и безконтактно. Безконтактното плащане е изключително лесно – само доближавате картата до ПОС устройството и плащането става мигновено.  Безконтактните плащания са особено удобни, когато бързате и правите покупка за малка сума или не искате да чакате ресто. Тези трансакции са със същото високо ниво на сигурност, както плащанията чрез чипа на картата. По време на плащането безконтактната карта е в ръцете на картодържателя, като по този начин му предоставя по-голям контрол и сигурност.

Много бензиностанции, вериги за хранителни стоки и за бързо хранене, кафенета и кина са обектите, в които най-често клиентите ползват своите карти за безконтактни плащания. С картата Visa „CCB – Bulgaria Air” може да платите безконтактно във всички търговски обекти със символа   

С това предимствата, които ползвате с картата Visa „CCB – Bulgaria Air”, не се изчерпват. При закупуване на самолетен билет от „България Ер” чрез сайта на авиокомпанията или на територията на страната притежателят на картата получава 3% отстъпка от пълната цена на самолетния билет, а ако картата е златна, отстъпката е 5% от цената на билета.

Ако сте сред тези, които обичат да вземат със себе си повече багаж при своите пътувания, то Visa „CCB – Bulgaria Air” ще стане вашата любима карта. С нея имате право на безплатен превоз на два багажа при всеки полет с опериращ превозвач „България Ер”. Всеки от двата багажа може да тежи до 23 кг, а за да се възползвате от тази възможност, трябва само да се свържете с Call Center на авиокомпания „България Ер” и правото на допълнително безплатен багаж ще бъде отразено в билета ви.

И ако все още имате някакви съмнения дали да поръчате кредитна карта Visa „CCB – Bulgaria Air”, ето още някои предимства, които получавате с нея. При покупка на стоки на борда на самолетите на „България Ер” по време на полет с кобрандираната карта получавате 5% отстъпка от цената на продукта. Можете да се включите безплатно и в CCB Club – програмата за лоялни клиенти на „Централна Кооперативна Банка”. Така ще получавате още 5% отстъпка за самолетни билети от „България Ер”, а също и отстъпки от бензиностанции Лукойл, „Армеец”, Happy Bar&Grill и още много партньори.


 


Още по темата: ЦКБ
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации