Ароматите на Gucci - стилни подаръци за празниците

Известната марка е предпочитана от най-стилните хора
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 дек 2014 11:35 | 2 дек 2014 17:00, Екип на Dnes.bg

Идват празници и хората с вкус поглеждат към ароматите на Gucci. Известната марка отдавна се отличава като един от символите на успеха сред най-стилните хора по целия свят.

Марката представя два аромата в лицето на безупречно изтънчения Gucci Made to Measure - за мъжа, който иска най-доброто, и дамският Gucci Première Eau de Toilette

Gucci Première Eau de Toilette е по-леко, по-светло, по-деликатно въплъщение на първия, знаков аромат, по-мека от близкия си родственик - парфюмната вода. Gucci Première тоалетна вода възнаграждава онези щастливи моменти на ежедневни постижения, като им дава сила да резонират и продължават във времето. Свежият, искрящ аромат съчетава присъствие и чувствена женственост, дарявайки на дамата, която го носи, неугасващ блясък.

Блейк Лайвли, лице на оригиналния Gucci Première Eau de Parfum и звезда в Холивуд, отново влиза в ролята си за новия, по-мек Eau de Toilette. Снимана от Мерт Алас и Маркус Пижо, Блейк блести със собствената си женствена сила и увереност в представянето на кампанията за това лансиране.

Блейк носи своя Gucci Première Eau de Toilette, когато осъзнава, че блясъкът не е запазен само за една голяма нощ или грандиозно събитие. „За мен ароматът е увереност във флакон,“ казва тя. „Нанасяте го и мигновено се усещате по-силна – ароматът носи чувственост и има въздействие над другите хора. Но докато Gucci Première представя момента на червения килим или на едно специално, вечерно събитие, новата Eau de Toilette версия е по-мека. Тя притежава цялото велико присъствие на оригинала, но успокоено и освежено. Наистина може да го носите като ежедневен аромат.“

Макар че абсолютно се доближава до красивия силует на оригиналния Eau de Parfum, съставките на Gucci Première Eau de Toilette притежават нова, дръзка сияйност – лъчисти цветя и искрящи цитрусови нотки, даващи нова светлина на аромата. Първоначалното разцъфване изстрелва заряд от светла елегантност и оживление. Портокаловият цвят и леките цитрусови масла се комбинират, за да пресъздадат усещането от наливането на винтидж шампанско във високи елегантни чаши.

Фрида Джанини - творческият директор на Gucci, казва: „В новия Première Eau de Toilette има очарователен баланс между жасмин самбак и българска роза - две класически, елегантни цветя, които контрастират с деликатната фрезия. Резултатът е пулсиращо, модерно и женствено ухание, на което може да се наслаждавате всеки ден.“

Ароматната легенда в лицето на безупречно изтънчения Gucci Made to Measure е за мъжа, който иска най-доброто.

Парфюмът Gucci Made to Measure представя един силно мъжествен партньор за иконичния женски парфюм Gucci Première. Също както героинята Première е обгърната в своята модерна рокля и обляна в аромат, така и нейният компаньон е представен в елегантен костюм и аромат Made to Measure. Той е познавач, на когото всеки ход говори за желанието му да бъде уникален, като му придава характерна завършеност. Неговият аромат, неговите дрехи и неговото отличително поведение го отличават като човек, какъвто всички останали се стремят да бъдат.

Made to Measure е пикантен ориенталски аромат, създаден, за да оставя трайно впечатление. Той съчетава стриктно подбрани съставки от калабрийски бергамот, тунизийски цвят от портокал, френска лавандула, семена Анис.

Плътността и мъжествената елегантност се постигат с помощта на пикантните и ободряващи нотки на хвойната. Докато богатите загадъчни ухания на индийско орехче от Шри Ланка и сочна слива пресъздават мекотата на кашмира.  Богатството на амбъра, заедно с изобилното усещане за обработена кожа и пречистен андалуски лабданиум, се сливат в комбинация, за да изразят една безпогрешна мъжествена изтънченост. Ароматният подпис изпъква благодарение на най-качествен индонезийски пачули: знакова съставка във всички парфюми на Gucci – рафинирани, екзотични, посланици на истинския лукс.

Изисканият флакон и опаковка на Фрида Джанини са създадени, за да бъдат най-красивото допълнение към Gucci Première.

Фрида Джанини ентусиазирано казва: „Визията на Made to Measure трябваше да е нещо изключително специално и точно това направихме. Тя е изключително стилна така, че да подхожда на нашия главен герой.”

 


Още по темата: GucciGucci Premi232re Eau de Toilette
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации