eMAG.bg празнува своята втора годишнина в България

Компанията ще зарадва семействата на всички новородени на 8-ми декември
Спонсорирано съдържание | 8 дек 2014 11:14, Екип на Dnes.bg
eMAG.bg празнува своята втора годишнина в България
Снимка: eMAG

 Днес най-големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа празнува своята втора годишнина в България.

С две успешни „Black Friday“ кампании зад гърба си и много удовлетворени клиенти eMAG разви българската онлайн търговия на ново ниво. Точно преди седмица за кампанията “Black Friday” на eMAG.bg електронният магазин постигна рекордни резултати за българската електронна търговия - с 1,5 млн. посещения на уебсайта и продажби в размер на 13.2 млн. лева само за един ден.

През последната година уебсайтът на eMAG е бил посетен над 25 милиона пъти и е разширил значително своето портфолио от категории и продукти, предлагайки на потребителите широк спектър от възможности за избор. В момента на eMAG.bg могат да бъдат намерени над 50 000 продукта, като през последната година са добавени категории като: книги, PetShop, козметика, играчки и бебешки стоки, спортно оборудване, застраховки.

За последната година най-поръчваните продукти са мобилни телефони, телевизори, малки и големи електрически уреди, периферни устройства, компоненти и таблети, като средната стойност на поръчката е 170 лв.

Днес, за втория си рожден ден, eMAG предлага друга атрактивна шопинг кампания на своите клиенти - под формата на 1 000 000 лева в намаления и ваучери. Само днес всеки, който направи покупка на eMAG.bg, ще получи ваучер на стойност 10% от поръчката си, който може да бъде използван за бъдеща поръчка според правилника на кампанията. Пълната информация и подробности за кампанията може да бъде намерена на интернет страницата на търговеца.

За да отпразнува своя рожден ден, eMAG ще направи и специални подаръци на семействата в България, които изпитат радостта от раждането на своето дете днес. На щастливците търговецът ще предостави ваучер на стойност 100 лв. за всяко родено дете на 08.12.2014 г. Щастливите родители ще могат да закупят по избор продукт или продукти от категорията „Играчки и детски артикули“ на eMAG.bg чрез предоставения им безплатен ваучер. Родителите могат да поискат своя ваучер на имейл: 2godini@emag.bg, а повече информация за условията на кампанията може да се намери в blog.emag.bg
 


Още по темата: рожден денсемействаeMAG
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации