Преживей незабравима лятна зима с Visa

С 3 плащания с карта Visa спечели почивка на Канарските острови
Спонсорирано съдържание | 3 дек 2015 08:30, Екип на Dnes.bg
Преживей незабравима лятна зима с Visa

Обичам да пътувам, защото новите места и култури обогатяват гледните ми точки за живота. Така се чувствам у дома си навсякъде по света и откривам колко многоцветен е той, където и да отида. Незаменима част от този ми начин на живот е моята карта Visa. С нея мога да разчитам на постоянен достъп до средствата ми, да се разплащам бързо и лесно и да съм спокоен, че всяко мое плащане е защитено и сигурно, независимо къде се намирам.

С Visa тази зима получавам и още нещо - да правя това, което най-много обичам - да пътувам. Наскоро се върнах от почивка, но сега си набелязвам следващата цел – Тенерифе.  Страхотно е през зимата да имам възможност да съм на място, където постоянно валят слънчеви лъчи, плажовете са затрупани със златист и черен пясък, а единствената повърхност, по която се кондензира влага, да е чашата на коктейла ми.

Тенерифе е най-големият от забележителните Канарски острови и очарова не само със страхотните си плажове, но и с величествени планински вериги, тайнствени тропически гори, вулканични полупустини и още много живописни места, които не могат да се опишат, а просто трябва да се посетят.

Заповядай в Тенерифе и преживей незабравима лятна зима! Необходимо е да направиш поне 3 плащания с твоята карта Visa в рамките на седмица, да регистрираш номерата на ПОС бележките на visabg.com/winterpromo2015 и ще получиш шанс да спечелиш.

Всеки 3 ПОС бележки дават право на 1 участие, а ограничение в броя участия няма. Visa ти дава и още – можеш да участваш за дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa, и автоматично ще бъдеш включен в томболите. Промоцията продължава до 3 януари 2016 г.

Плащай с Visa, регистрирай покупките си и нека градусът на твоето настроение се повиши до температурите на Тенерифе!

Преживей незабравима лятна зима с Visa


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации