5 неща, които трябва да направиш незабавно през 2016-а

Дари пари, научи английски език с BRITANICA...
Спонсорирано съдържание | 12 яну 2016 12:27, Екип на Dnes.bg
5 неща, които трябва да направиш незабавно през 2016-а

Много неща ти минават през главата в началото на годината. Обещаваш си нещо, в което дори не вярваш, написваш си резолюция, която съвсем случайно (или не чак толкова) забравяш някъде из компютъра. Избрахме за теб 5 наистина добри идеи, които да свършиш още в началото на 2016, за да може след това цялата година да вървиш напред с усмивка.

Обади се на приятел, който не си чувал или виждал в последните 12 месеца
Често чуваш някой да казва, че е във Facebook, само защото там му е най-лесно да поддържа контакти с приятели. Но като се замислиш, с колко приятели точно контактуваш? Затова нашето предложение е простичко – отвори списъка с приятели в социалната мрежа, виж някой, с който не сте се виждали 1 година, пиши му и се уговорете да се видите.
Ще споделите спомени, ще се мотивирате взаимно за предстоящата година и ще се почувстваш по-добре. Обещаваме ти.

Дари средства в приют

Преди коледните празници всички се сещат да даряват и, разбира се, няма абсолютно нищо лошо в това. Но обикновено след като минат коледни, новогодишни празници и имени дни, сякаш отново се обръщаме към нашето си ежедневие. Направи разликата. Бъди настойчив и покажи на човек или животинче, че някой мисли и за тях, че иска да им е топло и приятно и през новата година, а не само покрай изпращането на старата. Чувството за сторено добро е неповторимо.

Обещай си да отидеш на поне едно ново и непознато място

Помниш ли как неотдавна се искаше виза да пътуваш дори до близки държави като Чехия, Италия и Гърция? От десетина години насам обаче цяла Европа е на един самолетен полет разстояние, а дори и по-далеч може да се стигне с повече желание. Дестинациите вече нито са скъпи, нито са недостъпни. Барселона, Берлин, Лондон, Милано, Дубай, Рим, Москва...възможностите са много. Затова запази билета си отсега, защото колкото по-рано, толкова по-добре.
И не забравяй да ни донесеш магнитче.

Пробягай 5 километра без да спираш

Нека 2016-та бъде годината, в която се грижиш за себе си повече от всякога. Облечи се с топли и удобни дрехи и отиди в най-близкия парк или градинка. Започни да бягаш. Първо бягай 1 километър. След това бягай 2. Може да спреш когато поискаш. Но не спирай да опитваш. Надграждай резултата си, докато стигнеш петте километра – универсална дистанция както за професионалисти, така и за любители.

Научи английски език с BRITANICA
Няма нищо срамно в това да не знаеш чужд език. Срамно е да претендираш, че знаеш, но всъщност нивото ти да не е това, на което отговарят очакванията ти. Затова от образователен център BRITANICA имат идеалното решение в твоя случай – отиди в техен филиал където с универсален тест ще ти определят нивото. След това избираш от какво точно имаш нужда – английски език за общо ползване, подготовка за сертификат или бизнес английски със специални модули за мениджъри и служители в големи компании.


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации