Новият "Практикер" във Варна отвори врати

Хипермаркетът посрещна първите си клиенти с обновен облик
Обновена: 28 яну 2016 17:10 | 28 яну 2016 17:10, Екип на Dnes.bg
Новият "Практикер" във Варна отвори врати
Снимка: Практикер

Новият "Практикер" - Варна посрещна първите си клиенти с обновен облик и модерна концепция.

Лентата прерязаха днес Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройство, Иван Портних, кмет на община Варна и Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг".

Тържествен водосвет за успех на новия хипермаркет за дома и градината отслужи протойерей Георги Петков от храм "Св. Димитър" - Владиславово.

"Благодаря ви, че тази инвестиция е насочена към българското производство. В този магазин имат огромния шанс и възможност да бъдат с приоритет българските фирми, българските производители, а това е изключително важно за развитието на икономиката. Всички българи сме преди всичко строители по душа и всички искаме да имаме възможност да изберем най-доброто, а аз вярвам, че най-доброто е българското, така че от българи за българското производство и за българското строителство.“, приветства министър Павлова откриването на новия хипермаркет.

"Практикер" - Варна е изграден в новопостроена, просторна и приветлива сграда, с нов модерен облик и концепция. Простира се на по-голяма търговска площ, близо 6000 кв. м, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина.

На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукта на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг.

За допълнително удобство клиентите на новия "Практикер" - Варна могат да се възползват от различни услуги като рязане и кантиране на плоскости, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг със 137 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат по-голям брой служители, над 90.

Новият "Практикер" - Варна вече е на нов, по-удобен адрес на бул. Република № 49, в непосредствена близост до хипермаркет "Технополис". Така клиентите ще могат бързо и лесно на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и уютни.

Изграждането на новия хипермаркет във Варна е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети "Практикер". Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Кордеел България ЕАД.

 


Още по темата: Практикер
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации