Продават земя чрез търгове в цялата страна

До края на месеца българската компания Агрион приема оферти за атрактивните имоти
Спонсорирано съдържание | 4 фев 2016 13:47,
Продават земя чрез търгове в цялата страна

Основно земеделци, арендатори и производители, които искат да окрупнят стопанствата си се включиха в инициативата на българската компания Агрион за продажба на земя чрез търгове.

Дружеството организира поредица от продажба на пакети имоти в цялата страна, поверени му за управление от нейни партньори като процедурите продължават до края на месеца.

„Досега резултатите показват засилено търсене към покупката на добра земя на наистина добра цена. Например за един пакет в област Бургас получихме 5 заявки за участие в търга. Най-много са запитванията за парцелите в Пловдив и Бургас. Сериозен интерес има и към имотите, които предлагаме в Русе, Враца и Велико Търново”, коментираха от мениджмънта на компанията.

„Вярваме, че всеки парцел трябва да се стопанисва отговорно и да намери най-точният си притежател. Затова се радваме, че предложените земи привлякоха интереса и на тези, които тепърва планират да се занимават със земеделие”, посочиха от дружеството. 

Информация за предложените парцели и началната тръжна цена може да се намери на сайта на българската фирма, а документи се приемат във всички офиси на фирмата.

Агрион е сред най-бързоразвиващите се и динамични компании в сектора за управление на земеделска земя. През 2014 г. откри официално верига от офиси в цялата страна като към момента тя включва 25 търговски точки. През 2015 г. 98 % от земята, която управлява дружеството, е отдадена под аренда и се стопанисва. "За по-малко от две години успяхме да изградим офиси в 24 града в страната и станахме предпочитан партньор на фермерите“, посочиха от компанията.  Агрион участва активно в комасационни проекти като член на Българска асоциация на собствениците на земеделска земя (БАСЗЗ).
 


Още по темата: Агрион
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации