ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

Много гости отпразнуваха заедно постиженията на компанията с концерт в зала Арена Армеец
Спонсорирано съдържание | 20 май 2016 11:08, Екип на Dnes.bg

Снимка: ЗАД Армеец

Виж други галерии »

Група „Фондацията“, квартет „Интро“ и ансабълът и оркестърът на Гвардейската армия превърнаха събитието по повод 20-я рожден ден на ЗАД „Армееец“ в истински празник за партньори, клиенти, служители и приятели на компанията. Годишнината от създаването на застрахователното дружество беше отпразнувана в зала Арена Армеец вечерта на 19 май.

Заедно със ЗАД „Армеец“ юбилея отбелязаха водещи фигури от бизнеса, банкери, застрахователи, както и представители на светския елит.
 
Като част от празничната програма ЗАД „Армеец“ отличи служителите си с най-дългогодишен стаж. Ръководството на компанията вярва, че именно хората имат ключов принос за утвърждаването й като водеща в сектора и предпочитана от все повече клиенти заради професионализма, почтеността, иновативността и грижата си към потребителите и обществото. Специални грамоти получиха Юлия Станева - главен счетоводител, Тамара Руменова - касиер, Нели Христова - експерт финансови и стопански анализи, като всички те са с над 19 години стаж в „Армеец“.
 
В знак на благодарност към всички партньори и клиенти домакините подариха специален плакет на всеки гост.
 
„Празничното събитие по повод 20-годишния юбилей на „Армеец“ е преди всичко израз на признателност към нашите колеги, брокери, партньори. Благодаря Ви, че допринесохте компанията да се нареди сред лидерите в застраховането днес, както и да заслужи
десетките професионални признания на гилдията и потребителите през годините“, каза Цветанка Крумова, Член на УС и Изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ АД.
 
„Армеец“ е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки „Каско на МПС” и „Помощ при пътуване”. Преди броени дни компанията грабна престижната награда „Застраховател на годината“ за 2015 година.

След приватизацията през 2002 г. ЗАД „Армеец” се утвърди като една от най-динамично развиващите се застрахователни компании, която неотклонно следва своя девиз „Храбро, твърдо, почтено”. Тя е носител е на няколко награди от „Застраховател на годината“, сред които призове за общо застраховане, за най-динамично развиващо се застрахователно дружество, най-добри продукти в автомобилното застраховане и най-коректен застраховател при изплащане на обезщетения за имуществени вреди. ЗАД „Армеец“ е „Най-добра общозастрахователна компания в България“ според World Finance Global Insurance Awards. Изпълнителният директор Цветанка Крумова е носител на наградата на потребителите в конкурса "Мениджър на годината 2015". Всяка година компанията заема водещи позиции в класацията на топ застрахователните компании в Югоизточна Европа на агенция SeeNews.

ЗАД „Армеец“ е отговорна компания, която приоритетно подпомага проекти, свързани с привличане на общественото внимание към безопасността на движението, запазването на национално-историческите ценности и културното и природно наследство на страната, както и изявите на деца и младежи, които им дават възможност да развиват знанията и уменията си за успех в утрешния ден. ЗАД „Армеец“ е и основен спонсор на Българската карате киокушин федерация (БККФ), като осигурява финансова подкрепа за всички състезания, шампионати и тренировъчни лагери с цел популяризирането и развитието на този спорт. Компанията подпомага и интеграцията на хората с увреждания и осигуряването на достъп за кучета водачи на незрящи до всички сгради от обществено-културния живот.


Още от
Спонсорирано съдържание