Анадолу медицински център - отличен в "Топ 10 болници в света"

Безопасност и комфорт за пациента са приоритети за Анадолу медицински център
Спонсорирано съдържание | Обновена: 21 юни 2016 12:22 | 21 юни 2016 07:50, Екип на Dnes.bg
Анадолу медицински център - отличен в "Топ 10 болници в света"

Анадолу медицински център е референтен център в областта на онкологичното лечение със съвременни технологии. Към комплекса са обособени Център за трансплантация на костен мозък, Център за лечение на рака на гърдата и др. специализирани звена. Успешните резултати са в основата на признанието, което получава в региона и света. Анадолу медицински център е класиран в „Топ 10 болници в света” на популярното списание „Healthcare Global”.
 
Анадолу Медицински Център работи в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine International от 2005 година досега. Акредитиран е от Joint Commission International (JIC), сертифициран е от Европейската асоциация по медицинска онкология (ESMO) и по редица международни стандарти.
 
Иновативните и интегрирани медицински услуги се основават на подход, фокусиран върху всеобхватна грижа за пациента. Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение спрямо конкретния случай.

Приоритети в грижата за пациента са безопасността, комфорта и подкрепата на всички етапи от лечението.
 
Анадолу Медицински Център предлага различни Скрининг програми за ранно диагностициране на най-често срещаните заболявания при деца, мъже и жени, по възрастови групи, ръководители, пушачи, за кардиологични заболявания, онкологични заболявания, инфекциозни заболявания, ревматологични заболявания, за изследване на костите, за нарушения на съня и др.
 
Безспорно ценно е безплатното второ медицинско мнение за диагноза и лечение на база предоставени изследвания, което можете да получите от експертите на Анадолу Медицински Център.
 
На разположение на чуждестранните пациенти от над 30 държави денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Международният отдел предоставя всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра. Към Центъра функционира хотел с над 80 легла, разположен в рамките на медицинския комплекс. От 2016 години посетителите, които ползват медицинските услуги на Анадолу Медицински Център, могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.
 
За повече информация посетете www.anadolumedicalcenter.bg.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации