Fibank награди Мирела Демирева

Лекоатлетката получи дизайнерско златно кюлче-медальон
Спонсорирано съдържание | 12 сеп 2016 16:09,
Fibank награди Мирела Демирева

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК), награди днес с дизайнерско златно кюлче-медальон европейската вицешампионка на скок височина Мирела Демирева за представянето й на Олимпийските игри в Рио.

Дизайнерското бижу е от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн от серията "icOns WAVE", която е разработена от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

От банката пожелаха на Мирела много нови успехи и изразиха увереност, че съвсем скоро тя ще надскочи желаната от нея височина от 2 метра.

Преди 3 години Мирела се включи в благотворителния календар на Fibank. Приходите от продажбата му бяха дарени на Българската параолимпийска асоциация.

От Първа инвестиционна банка съобщиха, че Мирела Демирева е приела предизвикателството да бъде рекламно лице на специална серия нови продукти, които са насочени към младежи.

От своя страна младата надежда на българската лека атлетика изказа своята благодарност за подкрепата и оказаното й доверие от страна на БОК и Fibank.

Генералният секретар на БОК г-н Белчо Горанов също пожела успех на Мирела. Той изказа своето убеждение, че след 4 години в Пекин тя ще ни донесе медал с още по-голяма стойност.


Още по темата: Мирела Демирева
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации