Преоткрий смартфон фотографията с Huawei P9 в синьо

Синият смартфон се очаква този месец и в България
Спонсорирано съдържание | Обновена: 11 ное 2016 09:53 | 11 ное 2016 09:25,

Източник: Huawei Bulgaria

2016 година ще остане в историята на производителите на смарт телефони с един безспорен факт - Huawei е първият производител, който успява да внедри фотографския опит  и познанията на Leica в мобилните устройства. Обединявайки хардуер и софтуер на високо ниво, Huawei P9 дава възможност на потребителите да уловят запомнящи се моменти с най-високо качество, без компромис по отношение на елегантността и компактния стил на телефона.

Двойната задна камера на P9 работи синхронизирано, позволявайки на потребителите да създават изображения с превъзходни детайли, дълбочина и цветност. Цветните снимки са по-детайлни, а черно-белите изображения носят отличителния стил на Leica.

Технологични нововъведения, иновативна концепция за двойна камера в сътрудничество с легендарната Leica, съвършен дизайн и отлични оперативни способности – всички тези характеристики съчетава в себе си флагманът на Huawei - P9. Освен тях обаче, Huawei ни изненадва с още нещо.

С 5.2-инчов IPS-NEO дисплей с Full HD резолюция, осемядрен HiSilicon Kirin 955 SoC процесор и операционна система Android 6.0 с Emotion UI 4.1 интерфейс, Huawei P9 е наличен в няколко прекрасни цвята (Златисто, Сиво и Сребристо). Най-новото предложение от компанията обаче е за Huawei P9 в син цвят. Да, в синьо.

Макар и да звучи малко необичайно за цвят на смарт телефон, Huawei смело вярва, че цветът има важно значение за потребителите, които ценят красотата и приятната визия на мобилните устройства. Новият син цвят впечатлява със своята мекота и придава друг вид на флагман устройството от портфолито на Huawei за 2016 година. Моделът вече ще се предлага и с ново зарядно, осигуряващо по-бързо зареждане на батерията с до 30%, спрямо досега използваното от потребителите на Р9 зарядно.

Стилният дизайн със заоблени чрез технология, ползваща диамант, ръбове в комбинация с 2.5D стъкло правят P9 едновременно практичен, удобен и красив. Неслучайно Huawei P9 е носител на наградата „Европейски потребителски смартфон за 2016-17 г.“ на Европейската асоциация за образ и звук (EISA). За четвърта поредна година Huawei печели награда в тази категория – висока оценка за визията на компанията да предоставя най-доброто качество и дизайн, без компромиси.

Всички тези предимства, в комбинация с новата „синя окраска“, отреждат заслужено лидерска роля на Huawei P9 на пазара на смарттелефони от висок клас. Синият Huawei P9 е определено едно от най-добрите предложения на 2016 година и се очаква в търговската мрежа на българия пазар през ноември тази година.

Виж за какво синьо става въпрос тук.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации