Нов портал за недвижими имоти с 360° виртуална реалност

В Ogledi.bg можете да видите обектите чрез виртуален тур
Спонсорирано съдържание | Обновена: 11 яну 2017 14:05 | 11 яну 2017 08:45, Екип на Dnes.bg

Вече може да разгледате от дома си всички имоти, които са на пазара чрез виртуалната реалност на 360 градуса. Декември месец миналата година стартира единствения по рода си портал за недвижими имоти www.ogledi.bg, в който всички обекти са представени на 360°.

Идеята е възникнала в началото на миналата година на брокер на недвижими имоти Симона Мирчева.

Г-жа Мирчева се заема и събира екип, с който започват множество тестове и разработки, за да постигнат максимален резултат за минимално време при заснемането на обектите, предоставяйки на рекламиращите своите имоти в платформата изключително достъпна цена.

Преминавайки през множество перипетии през изминалата година, благодарение на креативността на хората от екипа Лъчезар Иванов и Ния Касабова и с изключителния професионализъм на IT специалистите от “Гоплер” ЕООД, в края на миналата година ogledi.bg стартира своята платформа, която определено не е за подценяване.

В портала освен възможността да разгледате всяка една оферта чрез виртуален тур, също така има внедрена изключително функционална и улесняваща търсенето карта, на която потребителя просто може да нарисува желания от него район.

Ако разполагате с VR очила и вашия смартфон, може да направите реален оглед. В платформата освен панорамните разходки вие може да видите за всеки обект и 360° видеоклип, като на някои от тях самите клиенти представят имотите си. Функционалността на платформата определено изненадва потребителя с лекотата на ползване и максимално изчерпателната информация за всеки един имот. Вече можем спокойно да си седим вкъщи и да направим огледите на подбраните от нас имоти.

Порталът вече е стартирал в четири основни града и техните области -  София, Варна, Бургас и Пловдив. Планът на компанията е до края на тази година сайтът да е достъпен за цялата страна, както и в него да са внедрени всички планувани от екипа нововъведения.

Можем да пожелаем успех и да се радваме и гордеем с още един амбициозен и интересен старт ъп проект, предприет и изпълнен изцяло от български екип!
 


Още по темата: ogledibg
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации